Tower Slash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuz koşu oyunlarında daha fazla aksiyon arıyorsanız Tower Slash sizin için harika bir seçenek olacaktır.

Piyasa içerisinde bulacağınız birçok sonsuz koşu oyunu olabildiğince basit bir tarz yakalamaya çalışırken farklı işler deneyenlerin sayısı azaldıkça kaliteli fikirleri ortaya atanları da daha iyi görmeye başladık. Tower Slash de bu yeni algıyı oyunseverlere aksiyon dolu bir oynanışla getirmeyi başarıyor. Marduken tarafından hazırlanan bağımsız bir oyun olan Tower Slash, özellikle sürekleme kontrolleriyle dikkat çeken bir oyun ve roguelike türünden alışık olduğumuz tekrar oynanabilirlik ile açılan yeni karakterler konusunda oyuna en baştan başlarken bile yeni bir keyif katmayı başarıyor.

Öncelikle koşmasını durduramadığımız karakterin ayırt edici kontrollerinin sürükleme mekaniğinden kaynaklandığını söylemiştik ama durum sadece bundan da ibaret değil. Duvar tırmanan bir ninja edasıyla önünüze gelen yaratıkları doğru zamanlama ile kesmeniz gerekiyorken duvarın dışında uçan yaratıklara de bu şekilde saldırıp tekrar tırmanış yolunuza sıçrıyorsunuz. Belli bir noktada bu şekilde ilerlemeyi başarıyorsanız bölüm sonlarında boss savalarına giriyorsunuz ve bunların her biri de farklı ve orjinal bir rekabete girişmenizi istiyor.

Son derece eğlenceli ve aksiyon yüklü bir oyun olan Tower Slash, Android telefon ve tablet kullananlar için hazırlanmış ücretsiz bir oyun. Uygulama içi satın alma seçenekleriyle oyun içi reklamlardan kurtulabiliyorsunuz ve bonus içeriklere hemen sahip olabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Tower Slash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
53.2 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuz koşu oyunlarında daha fazla aksiyon arıyorsanız Tower Slash sizin için harika bir seçenek olacaktır.

Sonsuz koşu oyunlarına biraz aşinaysanız bu oyunların olabildiğince sade tasarlandığını ve bu trendin bir alışkanlık olmaya başladığını fark etmişsinizdir. Neyse ki orjinal işler deneyenlerin sayısı azalınca göz önüne çıkan örnekleri algılaması daha kolay oluyor ve Tower Slash gibi bir örnek karşımıza çıkıyor. Sürükleme kontrolleri ve çatışma gerektiren dinamikleriyle bu oyunda bir duvarı tırmanırken dışarıda uçan veya yolunuzda duran her şeyi biçerek yola devam ediyorsunuz.

Farklı oyun içi karakterler açabildiğiniz ve roguelike türüne yakın bir oynanışa sahip olan bu oyun sıfırdan başlasanız bile yeni açılan karakterlerle yeni bir oyun keyfi sunmayı başarıyor. Sürükleyerek rakiplere yapacağınız saldırıları senkronize bir şekilde ayarlamanız gerekiyor. Bu işi sürekli olarak başarılı bir şekilde devam ettirirseniz karşınıza birbirinden orijinal bölüm sonu canavarlarından biri geliyor. Bu savaşlarda ise kontroller çok daha karmaşık bir hal alırken eğlence dozu da zirveye ulaşıyor.

Askiyon ve adrenalin yüklü bir sonsuz koşu oyunu iştahınızı kabaryıtorsa Marduken tarafından tasarlanmış bir bağımsız çalışma olan Tower Slash, kullandığınız iPhone ve iPad cihazlarına ücretsiz olarak geldi. Uygulama içi satın alma ile bonus içeriklere derhal de ulaşmanız mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tower Breaker - Hack & Slash

    Düşman kulelerini fethetmeye hazır mısın?
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Dark Slash: Hero

    Dark Slash: Hero, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir savaş oyunu.
  • Sword Slash

    Sword Slash oldukça yenilikçi ve ilginç bir Android oyunudur.
  • Dark Slash

    Dark Slash basit bir mantığa sahip olmasına rağmen oldukça eğlenceli olan bir mobil oyundur
  • Tap 'n Slash

    Tap 'n Slash mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Tower Power - Flick 'Em Up Tower-Building Shooter

    Kuleyi inşa ederek gökyüzündeki arkadaşlarınızı kurtarın.