Toy Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik bir yolculuğa çıkacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan Toy Fun ünlü geliştirici ve yayıncı olan Rogue Games Inc imzası taşıyor. Oyunculara eğlenceli bir aksiyon dünyası sunan yapımda silahımız ile karşımıza çıkan sevimli hayvanları etkisiz hale getirecek ve yolumuza devam edeceğiz.

Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan yapım, rengarenk atmosferi ile kısa sürede beğenileri kazanmayı başardı. Basit oynanış yapısı ile oyunculara yüksek düzeyde zorluklar sunan yapım bu yönü ile sürükleyici bir havaya hakim. Engellerle dolu parkurlarda ilerleyeceğimiz yapımda görsel efektler de yer alacak.

İki farklı mobil platformda 50 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım Google Play’de 4.0 gibi bir inceleme skor puanı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Toy Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
213.2 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik bir yolculuğa çıkacağız.

Başarılı işlere imza atan ve atmaya devam eden Rogue Games Inc, Toy Fun ile oyunculara eğlenceli anlar sunmaya devam ediyor.

Hem Android hem de İOS platformunda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Toy Fun mobil bir aksiyon oyunu olarak oynanıyor. İlerlemeye dayalı bir oynanışın yer aldığı yapımda oyuncular bir koyun olarak yer alacak ve karşılarına çıkan sevimli hayvanları yok ederek yollarına devam etmeye çalışacaklar.

Tamamen ücretsiz olarak indirilip iki farklı mobil platformda oynanabilen yapım aksiyon ve eğlence dolu yapısı ile 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Yoğun görsel efektlere ve ses efektlerine sahip olan yapım bünyesinde birbirinden farklı kilitli karakterler de bulunduruyor. Oyuncular oyun içerisinde ilerledikçe yeni karakterlerin kilitlerini açabilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler.

Basit kontrollerin ve zengin içeriğin yer aldığı Toy Fun, Google Play üzerinde mobil oyuncular tarafından 5 üzerinden 4.0 gibi bir inceleme skor puanına da sahip oldu.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Bomb

    Rengarenk küplerle eğlenceli eşleştirme bulmacaları yapacağınız eşsiz sürükleyici bir oyundur.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • The Powder Toy

    Yüzlerce kimyasal gaz ve sıvıdan yararlanarak ilginç düzenekler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Fun Run 3: Arena

    Tempolu bir oynanışa hazır olun.
  • Fish Eater.io

    Tap 2 Fun tarafından geliştirilen Fish Eater.io aksiyon oyunu olarak geliştirildi.
  • Fun Kids Cars

    Aksiyon ve macera dolu eşsiz bir yarış oyunudur.
  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.