Traffic Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Trafiğe ne kadar dayanabilirsiniz?

Traffic Run, düşük poligon (low poly) grafiklere sahip ufak boyutlu araba oyunu. Sadece Android platformunda 10 milyon indirmeyi geçen kar topu savaşı oyunu Snowball.io'nun geliştiricilerinin oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve aktif internet bağlantısı gerektirmiyor.

Görsellikten ziyade oynanışa önem veren eski nesil oyuncuların daha fazla keyif alarak oynayacağını düşündüğüm araba sürme oyunlarından. Trafiğin oldukça yoğun olduğu saatlerdesiniz. Arabalar, otobüsler, kamyonlar ve farklı birçok araçla vızır vızır işleyen trafikte seyir halindesiniz. Kaza yapmadan varış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Arabanın kontrolünü sağlamak çok kolay. Gaz için ekrana basılı tutuyor, fren için de parmağınızı çekiyorsunuz. Araba, parmağınızı çektiğiniz anda duruyor. Yalnız çarpmamak için fazla yavaşlar, araçlara öncelik verirseniz ekranda kayboluyor ve oyuna veda ediyorsunuz. Bu arada oyun seviye bazlı; Bölüm geçtikçe trafik daha da yoğunlaşıyor.

 

Erkan Calp

Traffic Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
134.9 MB DOSYA BOYUTU

Trafikte araba sürme oyunu

Traffic Run, düşük seviye grafiklere sahip olmasına karşın eğlenceli oynanış sunan araba sürme oyunu. İnternet bağlantısını kapatıp da oynayabileceğiniz oyunda trafikteki araçlara çarpmadan, kazasız belasız bitiş çizgisine varmaya çalışıyorsunuz. Tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde oynanabilecek, zaman geçirmek için birebir mobil oyunlardan.

iOS platformunda 100MB civarı boyuta sahip low poly (düşük poligon) stili görselleriyle dikkat çeken araba oyunu Traffic Run’da trafiğin oldukça yoğun olduğu saatlerde yoldasınız. Trafik, sürekli akıyor. Trafikteki araçların hızınızı kesmesi yetmezmiş gibi bir de tren rayları, köprüler gibi engeller karşınıza çıkıyor. Her bölümde kaza yapmadan varış noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Arabanın kontrolünü sağlamak çok çok basit. Gerçekçi sürüş yok! Parmağınızı çektiğiniz anda araba duruyor. Bölüm geçtikçe hem varış noktası ile aranızdaki mesafe hem de trafikteki araç sayısı artıyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traffic Tour APK

    Traffic Tour APK, çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil araba yarışı oyunudur. Arcade yarış oyunları sevenler için Traffic Tour 2021 APK tavsiyemizdir.
  • Hit n' Run!

    Trafiği karıştırın, polislerden kaçın!
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • E30 Drift ve Modifiye Simulator APK

    E30 Drift ve Modifiye Simulator APK, araba modifiye etme ve oyun modlarıyla dikkat çeken araba simülatörü, araba sürme simülasyonu oyunu.
  • Ultimate Car Driving Classics APK

    Ultimate Car Driving Classics APK, klasik arabaları sürdüğünüz mobil araba yarışı oyunu. Klasik araba tutkunlarına özel Android oyunu hala en iyiler arasında.