Train Maze 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Train Maze 3D karşımıza kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.

Train Maze 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli ve kaliteli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda karmaşık ray sistemleri üzerinde yol alan trenleri gidecekleri yere ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu görevi başarılı bir şekilde yerine getirebilmek için rayların gittikleri yerleri çok iyi bir şekilde takip etmemiz gerekiyor. Trenleri yanlış yönlendirirsek başarısız oluyoruz. Rayların üzerine tıklayarak yönleri değiştirmek mümkün. Rayları sabitleyerek trenleri doğru rotada tutmak oyunun temelini oluşturuyor.

Oyuna ilk girdiğimizde kaliteli modellemeler dikkatimizi çekiyor. Hem trenlerin hem de mekanların tasarımları bir bulmaca oyunundan beklenmeyecek düzeyde kaliteli. Bu kategoride yer alan çoğu oyun grafik kalitesini arkaplana atıyor. Train Maze 3D'nin üreticileri ise oyunu her yönden geliştirmişler ve geriye göze batan bir nokta bırakmamışlar.

Zihin çalıştıran, düşünmeye zorlayan ve kaliteli yapısıyla öne çıkan Train Maze 3D türü seven oyuncular tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Classic Labyrinth 3d Maze

    Classic Labyrinth 3d Maze, küçüş yaşlarda pek çok çocuğun severek oynamış labirent oyununun Android mobil versiyonu.
  • Magical Maze 3D

    Magical Maze 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir labirent oyunudur.
  • Train Driver Simulator 3D

    Train Driver Simulator 3D, gerçek bir tren sürme keyfini avucunuzun içine getiren eğlenceli ve ücretsiz bir Android tren simülatörü.
  • Cargo Train Car Transporter 3D

    Cargo Train Car Transporter 3D, simülasyon oyunları arasında ortalama seviyelerde yer alan, ücretsiz bir oyun.
  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.