Transformers Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,483 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Transformers Legends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Transformers karakterlerini konu alan savaş kartı oyunudur.

Zamanının popüler çizgi filmlerinden bir tanesi olan Transformers, geçtiğimiz yıllar içerisinde sinema perdelerine taşınmış ve sonraki dönemlerde bilgisayar oyunlarıyla oyunseverlerle buluşmuştur. Bir mobil oyun geliştiricisi olan Mobage tarafından mobil cihazlar üzerine de uyarlanan Transformers, Transformers: Legends adlı bir savaş kartı oyunu olarak Android cihazlarımız üzerinde karşımıza çıkıyor.

Diğer savaş kartı oyunlarında olduğu gibi Transformers: Legends'te de amacınız kendi kart destenizi oluşturmak, güçlendirmek, geliştirmek ve rakiplerinize karşı üstünlük sağlamak.

Transformers evreninde gördüğünüz tüm karakterlerin yer aldığı bu eğlenceli ve sürükleyici kart oyununda öncelikli olarak tarafınızı seçmeniz gerekiyor. Ya Autobot'ların tarafında yer alarak iyiliği temsil edecek ve dünyayı korumaya çalışacak ya da Decepticons'ların tarafında yer alarak kötülüğü temsil edecek ve dünyayı yok etmeye çalışacaksınız.

Tarafınızı seçin, takımınızı oluşturun, düşmanlarınızla savaşın, düşmanlarınıza karşı savunma yapın, destenizde yer alan kartları geliştirin ve çok daha fazlasına Transformers: Legends ile sahip olun.

Eğer sizler de bir Transformers hayranıysanız ve savaş kartı oyunlarını seviyorsanız Transformers: Legends'i mutlaka denemenizi öneriyorum.

Transformers Legends Özellikleri:

  • Takımınızda yer alan tüm kartları özelleştirme ve geliştirme
  • Autobot'larla dünyayı koruyun veya Decepticon'larla dünyayı yok edin.
  • Arkadaşlarınızla 9'a 9 takım savaşlarına girin
  • Yüzlerce Transformers karakteri ve keşfedilecek özel eşyalar
  • Düzenli olarak organize edilen etkinliklerle özel kartlar kazanma şansı
Can Çevrim

Transformers Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,199 TOPLAM İNDİRME

Transformers Legends, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir savaş kartı oyunudur.

Popüler çizgi film, sinema filmi ve bilgisayar oyunu Transformers, mobil oyun geliştiricisi Mobage tarafından hazırlanan savaş kartları oyunu Transformers Legends ile bundan böyle iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerimiz üzerinde de oynanabilecek.

Özellikle savaş kartı oyunlarını seven kullanıcıların ve Transformers hayranlarının beğenerek oynayacaklarını düşündüğüm Transformers: Legends, Transformers evrenindeki tüm karakterleri sizler için bir savaş kartı oyununda bir araya getiriyor.

Oyuna başlarken öncelikle dünyayı koruyan ve iyiliğin temsilcisi Autobot'ları mı? yoksa dünyayı yok etmeye çalışan ve kötülüğün temsilcisi Desepticon'ları mı? seçeceğinize karar vermelisiniz.

Sonrasında kendi takımınızı oluşturacak ve bir yandan düşmanlarınızla savaşırken bir yandan da kendinizi düşmanlarınıza karşı savunacaksınız. Tüm bunları yaparken yeni savaş kartları ve özel eşyalar da keşfedeceksiniz.

Savaş alanında düşmanlarınıza üstünlük kurabilmek için sürekli olarak kartlarınızı geliştirmeniz ve sahip olduğunuz en güçlü karakterlere takımınız içerisinde yer vermeniz gerekmektedir.

Dünya'nın kaderinin tamamen sizin elinizde olduğu Transformers Legends'da ya dünyayı koruyacak ya da dünyayı yok edeceksiniz. Tarafınızı hemen seçin ve oyuna başlayın.

Transformers Legends Özellikleri:

  • Takımınızda yer alan tüm kartları özelleştirme ve geliştirme
  • Autobot'larla dünyayı koruyun veya Decepticon'larla dünyayı yok edin.
  • Arkadaşlarınızla 9'a 9 takım savaşlarına girin
  • Yüzlerce Transformers karakteri ve keşfedilecek özel eşyalar
  • Düzenli olarak organize edilen etkinliklerle özel kartlar kazanma şansı
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • The Elder Scrolls Legends APK

    Hemen The Elder Scrolls Legends APK indirin ve bu kart oyununda yerinizi alın.
  • The Elder Scrolls Legends

    The Elder Scrolls Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Kungfu Arena - Legends Reborn

    1 numaralı dövüş sanatları strateji oyunu
  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.
  • Transformers: Age Of Extinction

    Transformers: Age Of Extinction, yeni Transformers filminin resmi uygulamasıdır.
  • Transformers: Robots in Disguise

    Transformers: Robots In Disguise Android tablet ve akıllı telefonlarımızda oynayabileceğimiz bir Transformers oyunu olarak öne çıkıyor.
  • TRANSFORMERS: Battle Tactics

    TRANSFORMERS: Battle Tactics sıra tabanlı bir strateji oyunudur