Triad Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Triad Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Triad Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Benzersiz yaratıkların ve eşsiz sahnelerin yer aldığı oyunda kartlarınızı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorsunuz.

Heyecan verici mücadelelere sahne olan bir kart oyunu olan Triad Battle, eşsiz kurgusu ve eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyor. Oyunda kart koleksiyonları biriktiriyor ve kartları güçlerine göre ortaya atıyorsunuz. Basit kurallara dayanan oyunda 3x3'lük bir alana kartınızı bırakıyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Kartların özelliklerine göre hamleler yapıyor ve 180'den fazla yaratığı biriktirmeye çalışıyorsunuz. Oyunda günlük olarak dağıtılan ödülleri de kazanabiliyor ve strateji bilginizi sonuna kadar test edebiliyorsunuz. Eğer kart oyunlarından zevk alan birisiyseniz bu oyun tam size göre.

Kolay oynanışa ve basit bir arayüze sahip olan oyunda birbirinden eğlenceli sahnelerle karşılaşabiliyorsunuz. Rakiplerinizle mücadele edebiliyor ve deneyim puanınızı da katlayabiliyorsunuz. Animasyonları ve grafikleri oldukça kaliteli olan Triad Battle oyununu sakın kaçırmayın.

Triad Battle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Triad Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
244 MB DOSYA BOYUTU

Triad Battle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Triad Battle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kart oyunudur. Eşsiz yaratıkların yer aldığı oyunda kendi koleksiyonunuzu yapıyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz.

Eşsiz bir mücadele ortamı sunan Triad Battle, farklı kartları ve ödülleriyle dikkat çekiyor. Kart oyunu tarzında bir oynanışa sahip olan oyunda 3x3'lük bir alana kartlarınızı bırakıyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Basit kurallar çerçevesinde oynanan oyunda çok eğleniyor ve stratejik bilginizi de sonuna kadar test edebiliyorsunuz. 180'den fazla yaratığın ve 500 farklı kartın yer aldığı oyunda kendi koleksiyonunuzu oluşturuyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Kart oyunlarını seviyorsanız eğer Triad Battle oyununu çok seveceksiniz.

Basit bir oynanışa sahip olan oyunda yapmanız gereken tek şey kartları sürükleyerek oyun alanına bırakmak. Kartlarını biriktirerek güçlü olabilir ve rakiplerinizle mücadele edebilirsiniz. Stratejinizi sonuna kadar test eden oyunda çok eğleniyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okumanızı sağlayan oyunu sakın kaçırmayın.

Triad Battle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fu Panda: Battle of Destiny

    Kung Fu Panda: Battle of Destiny mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL Battle Lines

    Süper kahramanlarla kötüler evreni kurtarmak için güçlerini birleştiriyor.
  • Epic Cards Battle

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Evertile: Battle Arena

    Destenizi oluşturun, arenada savaşın.
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Castle Creeps Battle

    Kart savaş ve kule savunma strateji oyunlarının mükemmel karışımı
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.