Trick Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
799 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir bulmaca oyunu

Trick Me, Android ve iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz beyin yakıcı özelliği bir hayli fazla olan bir bulmaca oyunudur. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda hem becerilerinizi sınıyor hem de dikkat seviyenizi sınıyorsunuz. Akıl ve düşünce gücü gerektiren bölümleriyle ön plana çıkan oyunda farklı türden soruları çözmeniz gerekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda ne kadar zeki olduğunuzu ölçebiliyorsunuz. Şaşırtıcı ve eğlenceli soruların yer aldığı oyunda zekanızın sınırlarını zorlayabiliyorsunuz. Farklı düşünmeye de iten oyunda klasik cevapların yanı sıra değişik çözümler üreterek bölümleri tamamlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda internet gereksinimine ihtiyaç duymadan da oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Trick Me sizin için biçilmiş kaftan bir oyun.

Trick Me oyununu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Trick Me

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir bulmaca oyunu

Trick Me, Android ve iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz beyin yakıcı özelliği bir hayli fazla olan bir bulmaca oyunudur. 

Zorlu bölümleri ve şaşırtıcı sorularıyla ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmalı ve sıra dışı sorulara cevap vermelisiniz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda zorlu bölümleri çözerek ilerlemeniz gerekiyor. Beyin gücü gerektiren soruları çözmek için bir hayli fazla ter dökebileceğinizi de söyleyebilirim. Farklı düşünmeye iten oyunda hem becerilerinizi sınıyor hem de dikkat seviyenizi sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda ne kadar zeki olduğunuzu ölçebiliyorsunuz. Şaşırtıcı ve eğlenceli soruların yer aldığı oyunda zekanızın sınırlarını zorlayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Trick Me sizin için biçilmiş kaftan bir oyun.

Trick Me oyununu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Let Me Out

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Trick Shot

    Trick Shot, kafa karıştırıcı bölümler içeren benzersiz oynayışa sahip bulmaca oyunu.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Brick Merge 3D

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Color Rope

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu