Tried & Liked

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
247 TOPLAM İNDİRME

Tried & Liked, Android kullanıcılarının özel durumlar için soru sorarak sorularına yanıt bulabildiği bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Tried & Liked, Android kullanıcılarının sorularına yanıt bulmak için kullanabileceği sosyal ağ platformlarından bir tanesidir. Yaşadığınız sıkıntılar ile ilgili sorular sorarak diğer kullanıcılardan yanıtlar alabileceğiniz uygulama oldukça kullanışlı. Sadece sorularınıza yanıt almak ve yarıdm alabilmek için değil, aynı zamanda diğer kullanıcılara yardım edebileceğiniz ağ, bir çok kullanıcının sıkıntısını kısa sürede kolayca çözmesini sağlıyor. Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı dünya üzerindeki diğer tüm kullanıcılarla paylaşabileceğiniz Tried & Liked uygulaması sayesinde yapamayacağınızı düşündüğünüz bir çok şeyi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulama temel olarak bilgi paylaşımını ele almaktadır. Diğer kullanıcılara kültürel, ekonomik ve yaşamla ilgili her türlü konuda sorular sorarak yanıt ekleyebilirsiniz. Yardım almanız gereken konular hakkında internet üzerinde aramalar yaparak, hazır soru ve cevapları okumak yerine kullanabileceğiniz uygulama sayesinde tam olarak istediğiniz soruyu sorabilir ve sorduğunuz soruya uygun yanıtlar alabilirsiniz. Arama yaparak bulmaktan çok daha eğlenceli ve kulay olan bu yöntem aynı zamanda bilgi paylaşımı yapmanızı da sağlıyor.

Oldukça güzel bir uygulama olmasına rağmen bazı geliştirmeler yapılabilecek olan uygulamaya örneğin bir puan sistemi eklenerek, kullanıcılar cevap yazma konusunda teşvik edilebilir. Bu sayede çok daha iyi yerere gelebilecek olan Tried & Liked uygulamasını Android telefon ve tabletlerinizde kullanmak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Tried & Liked

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Tried & Liked, merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz herhangi bir konu hakkında sorular sorarak öneriler alabileceğiniz eğlenceli ve kullanışlı bir sosyal platform uygulamasıdır.

Tried & Liked, iPhone ve iPad sahiplerinin herhangi bir konuda öneri sorular sorarak yardım almasını sağlayan oldukça başarılı bir iOS uygulamasıdır.

Uygulamanın amacı tüm dünya üzerinde bulunan kullanıcılar arasında bilgi paylaşımı sağlamak. Bunu yapabilmek için farklı yöntemleri bulunan uygulama ile isterseniz yeni keşfettiğiniz herhangi bir şeyi diğer kullanıcılara önerebilirsiniz. Aynı şekilde uygulama içerisinde bulunan ve kullanıcılar tarafından beğenilmiş popüler servis ve ürünleri de görebilirsiniz.

Bir eşya almayı düşünüyorsanız fakat emin değilseniz, paranızı ve vaktinizi boşa harcamadan önce, Tried & Liked uygulaması üzerinden diğer kullanıcılara bu konu hakkında sorular yönelterek yardım alabilirsiniz. Benzer şekilde diğer kullanıcıların sorduğu sorulara da yanıtlar vererek onlara yardım edebilirsiniz.

Kullanıcıların birbirleri ile bilgi paylaşımı yaparak yardımlaşmasını sağlayan uygulama en yararlı uygulamalar arasında yer alıyor. Bu tarz uygulamalarda kullanıcıların cevap yazmasını teşvik etmek amacıyla bulunan puan sistemi Tried & Liked uygulamasında malesef bulunmuyor. Puan sistemi eklenerek kullanıcıların diğer kullanıcılara daha fazla yarıdm etmesi sağlanabilir ve bu sayede uygulama daha iyi yerlere gelebilir.

Sizde sürekli bazı konularda yardıma ihtiyaç duyuyorsanız veya bildiklerinizi diğer kişilerle paylaşmak istiyorsanız, Tried & Liked uygulamasını ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.