Troll Height

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone için bacak uzunluğu değiştiren ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Troll Heights ile çok eğleneceksiniz.

Fotoğraflarınızda ufak değişiklikler yaratıp daha güzel görünmek istiyorsanız veya insanları eğlence amaçlı kandırmak hoşunuza gidiyorsa Troll Height isimli fotoğraf düzenleme uygulaması hoşunuza gidecektir. Özellikle bacak uzunluğunu değiştirmek isteyenlerin işine yarayacak olan bu uygulama ile dilerseniz mükemmel bacaklar da yarayabiliyorsunuz ama cüce gibi görünmek isteyecek olanlara da eğlencel bir malzeme çıkıyor.

Estetik ameliyatlarına son verecek bir fotoğraf çalışması sloganıyla ortaya atılan bu uygulama ile mankenlerin kıskanacağı uzun bacaklar yaratmanız mümkün. Boydan çekilmiş olan bir fotoğrafınızı uygulama üzerinden ileyebiliyorusunuz. Bunun için fotoğraf galerinizden uygun olan fotoğrafı uygulamaya aktarın ve ayaktan bele uzanan kısımları uygulamanın sunmuş olduğu makasın içine alın. Bu noktadan sonra sağ tarafta belirecek olan bir çubuk alanın içerisinden fotoğrafınıza perspektif katarak göz yanılsaması yaratacak bir fotoğraf çıkaracaktır.

Kendi tecrübemden yola çıkarak belirteyim, uzun boylu bir insan olarak kendimi ortalamanın altında bir boyda göstermekten oldukça keyif aldım. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu fotoğraf düzenleme uygulaması Windows Phone cihazınıza eğlence katacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Wars

    Troll Wars, ücretsiz oynayabileceğiniz popüler savaş stratejisi oyunudur.
  • Hugo Troll Wars

    Hugo Troll Wars, trollerin başı Hugo ile cadıların kraliçesi Şila'nın arasındaki savaşı konu alan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Mobli

    Mobli, canlı video ve fotoğraf paylaşımı yapabileceğiniz sosyal ağ uygulamasıdır.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda fotoğraf ve video paylaşmayı seven kullanıcılar için hazırlanmış kırpma uygulaması.
  • Playcast

    Playcast, telefonunuzdaki video, fotoğraf ve müzikleri televizyonunuza kablosuz aktarmanıza imkan tanıyor.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Windows Phone platformunda en etkili sonuçlar veren fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Beautiful Photo

    Beautiful Photo, gelişmiş ve ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Camera 365

    Camera 365, kullanımı basit ve etkili fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.