TRT PepeeTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74,108 TOPLAM İNDİRME

Pepee seven herkesin ihtiyaçlarını doyuracak olan TRT PepeeTV isimli bu uygulama Türkiye Radyo ve Televizyon kanalında istikrarlı yayınına devam eden dizinin tüm bölümlerini indirebileceğiniz bir hizmet sunuyor.

Günümüz çocuklarının bağımlısı olduğu bir animasyon serisi olan TRT kanalındaki popüler dizi Pepee artık mobil cihazlarda. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunda iyi bir yayın başarısı yakalayan dizinin tüm bölümleri artık Android için çıkan TRT PepeeTV isimli uygulama üzerinden izlenebiliyor. Elbette bu bölümleri izlemek için internet bağlantısına ihtiyaç duyacaksınız. Tabletleri çocuğunuza verdiğinizde hücresel bağlantının açık olmaması konusunda dikkatli olmanızı öneririz.

Öte yandan 0-4 yaş arası için tasarlanmış olan bu animasyon dizisinin tüm bölümlerini internet bağlantısı dahilinde indirme seçeneğiniz de var. Böylece internet bağlantısı olmadan da hazırda izlenecek bölümleri yedekleyebiliyorsunuz. Oluşturulan favoriler listesi sayesinde çocuğunuza aynı bölümleri tekrar tekrar izletebilirsiniz. Böylece "2 Ekmek Aldım, Biri Büyük Biri Küçük" şarkısını çocuğunuza ezberletebilirsiniz.

Bana soracak olursanız, çocuk gelişimi açısından aynı diziyi tekrar tekrar izletmemekte fayda var ancak olur da aile olarak ısrarlı bir şekilde Pepee izliyorsanız ve programı sürükleyici buluyorsanız. Her bölümü bir kereden fazla izlememenizi tavsiye ediyorum. Bir de şu açıdan bakmak lazım: TRT PepeeTV, Pepee animasyon dizisinin sevilen tüm bölümlerini ihtiva ediyor ve başarılı bir şekilde size ulaştırıyor. Bunun sonrasında gelecek olan yeni bölümleri de resmi kaynağı olan bu uygulama üzerinden indirip izlemeniz mümkün.

İçerik olarak herkese uygun bir seçenek sunmasa da Nexum Boğaziçi tarafından tasarlanan uygulama görevini başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Nexum'un yine benzer projelerde yer almasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Alper Çetiner

TRT PepeeTV

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
109,063 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklar için fenomen haline gelen Pepee çizgi filmi TRT tarafından mobil uygulama haline dönüştürüldü. TRT Pepee TV adındaki bu uygulamada ücretli ve ücretsiz bölümler yer alıyor.

Çocukların vazgeçemedği çizgi filmler arasına giren Pepee yapımı, TRT tarafından daha çok kitleye daha hızlı bir şekilde ulaşmak için mobil uygulaması yapıldı ve yayına alındı. iOS için yapılan bu uygulama TRT PepeeTV adında ve üzerinde hem ücretli hem de ücretsiz uygulamaları barındırıyor. TRT PepeeTV uygulaması sayesinde nerede olursanız olun çizgi filmin bölümlerine ulaşabileceksiniz. Tabii ki ulaşmak istediğiniz bölümleri daha önceden indirmeniz ve eğer ücretli ise satın almanız gerekiyor. Bölümler indirildiği zaman internet bağlantısı gerektirmeden izleme olanağı sağlayan ugulama çocukların kullanabilmesi için çok basit bir arayüz ile tasarlanmış. Kolay geçişler ve izleme olanağı uygulamayı daha da çekici hale getirmiş.

Uygulama AppStore'a yüklendikten kısa süre sonra sevildi ve popüler oldu ancak uygulama üzerinden bazı bölümlerin ücretli olarak satın alınıp izlenmesi olumsuz yorumlara sebep oldu. TRT normalde ücretsiz olarak yayınlanan bu bölümleri neden uygulama üzerinden ücretli yaptı bilinmez ancak, siz ya da çocuklarınız da Pepee alışkanlığı varsa iPhone, iPad veya iPod Touch'ınız için uygulamayı hemen indirebilirsiniz.

1.02 güncellemesi sonrasında:

  • Uygulama iOS 6 ve iPhone 5 ile tamamen uyumlu hale geldi.
  • Tespit edilen hatalar giderildi.
Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tabii

    Tabii, TRT’nin sevilen içeriklerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz yeni nesil bir yayın platformudur.
  • TRT Çocuk Mobil

    TRT Çocuk Mobil uygulaması, TRT Çocuk çizgi filmleri, oyunları, canlı yayın izleme özelliğini bir arada sunuyor.
  • TRT Televizyon

    TRT Televizyon, tüm TRT kanalları üzerindeki programları, dizileri ve filmleri izleyebileceğiniz başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • TRT Bil Bakalım APK

    TRT Bil Bakalım Android İndir: Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • TRT ÇizBul

    Çocuklarınızın güvenle oynayabileceği ve düşünme becerilerini geliştirebileceği bir oyun arıyorsanız TRT ÇizBul uygulamasını indirebilirsiniz.
  • TRT İzle

    TRT İzle uygulaması ile canlı yayınları ve diğer içerikleri dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
  • Rafadan Tayfa

    Rafadan Tayfa, TRT Çocuk kanalında yayınlanan popüler çizgi film ve tüm bölümleri mobilden izleyebiliyorsunuz.
  • TRT Köstebekgiller

    TRT Köstebekgiller, TRT Çocuk kanalında yayınlanan dizinin mobil oyunu.