TRT Spor DD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME

TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.

TRT Spor DD, spora dair aradığınız hemen her şeye ulaşabileceğiniz dergi uygulaması ve Android cihazlarınıza ücretsiz indirip okuyabiliyorsunuz. Türkiye’nin ilk ve en çok izlenen spor kanalının resmi mobil uygulamasının dopdolu içerik sunduğunu söylemek sanırız yanlış olmaz. Sadece futbol değil, diğer spor dallarına ait içeriklere ulaşabiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletinize indirebileceğiniz TRT Spor Dijital Dergi uygulamasında yok yok diyebiliriz. Bundesliga’dan La Liga’ya maç skorları ve oyuncular hakkında bilgiler, Şampiyonlar Ligi heyecanı, özel röportajlar, TRT’nin kendi arşivinden sunduğu başka hiçbir yerde bulamayacağınız videolar, EURO 2016, dünya genelinden spor gündemi ve saymakla bitiremeyeceğim içerikler bu uygulamada. Sporun futboldan ibaret olmadığının farkında olanlardansanız ve TRT Spor favori kanallarınız arasında ise uygulamasını kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

TRT Spor DD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

TRT Spor DD, spora dair aradığınız tüm içeriğe ulaşabileceğiniz ücretsiz dijital dergi uygulaması.

TRT Spor DD, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını bilen spor severlere yönelik hazırlanmış dijital dergi uygulaması. iPhone ve iPad’inize indirip tüm içeriğinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz.

Türkiye’nin en çok izlenen spor kanallarından TRT Spor’un mobil platforma hazırladığı dergi uygulamasında futbolun yanı sıra basketbol, voleybol gibi ilgi gören diğer spor dallarına ait içerikler de yer alıyor. Bundesliga’dan La Liga’ya takımların güncel kadrolarına ulaşabiliyor ve maçlarını takip edebiliyorsunuz. Sadece profesyonellerin değil amatörlerin de hayat hikayelerini bulabiliyorsunuz. TRT’nin nostalji yaşatan, kendi arşivinden derlediği videoları da izlemenizi öneririm.

EURO 2016, Şampiyonlar Ligi gibi önem arz eden maçları da takip edebileceğiniz resmi uygulamada Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde gündemi oluşturan sıcak haberleri de takip etme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Dünya Kupası 2014

    TRT Dünya Kupası 2014, TRT'nin bu seneki Dünya Kupası'na özel hazırladığı resmi mobil uygulamasıdır.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.