TruckSimulation 16

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
930 TOPLAM İNDİRME
332 MB DOSYA BOYUTU

TruckSimulation 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tır simülasyonudur

TruckSimulation 16 oyunculara gerçekçi bir tır kullanma deneyimi sunan bir mobil tır simülatörü olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir tır oyunu olan TruckSimulation 16'da oyunculara 7 farklı MAN marka kamyondan birini kontrol etme imkanı veriliyor. Oyundaki temel amacımız ise farklı türdeki kargolardan birini seçerek bu kargoyu belirlenen rota üzerinden hedef noktaya eksiksiz bir şekilde taşımak. Oyun boyunca gıda ve kereste gibi yükleri taşırken zamana karşı yarışıyoruz.

TruckSimulation 16'da Orta ve Batı Avrupa'daki yol ağları üzerinde yolculuk etmekteyiz. Oyunda kamyonumuzu dilersek dış kamera açısından, dilersek direksiyonu görebildiğimiz iç kokpit kamerasından kontrol edebiliyoruz. Oyunun grafikleri oldukça başarılı.

TruckSimulation 16 ücretli bir oyun olsa da ödediğiniz parayı hakediyor.

Can Erdil Şentürk

TruckSimulation 16

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
452 MB DOSYA BOYUTU

TruckSimulation 16, kendinizi gerçek bir tır sürüyormuş gibi hissedebileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android tır oyunu.

TruckSimulation 16, gerçekçi yollar üzerinde gerçekçi tırlar sürebileceğiniz ücretli fakat kaliteli bir iOS tır simülatörü. Eski hatta külüstür denecek bir tır ile başlayacağınız oyunda iş yaptıkça para kazanacak ve yeni tırlar alabileceksiniz.

20'den fazla Dünya şehirinde gezeceğiniz bu tır oyununda oldukça sürekli yeni şehirler keşfetmek de oldukça heyecanlı. Eğer araba ya da tır sürmekten hoşlanıyorsanız bu oyunu mutlaka satın alıp indirdikten sonra oynamanızı tavsiye ederim.

Oyuna ilk başladığınızda tırın kontrolü biraz zor gelebilir fakat alıştıktan sonra usta bir şoför edasıyla tırı sürmeye başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Commercial Bus Simulator 16

    Commercial Bus Simulator 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğinz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Hill Climb 16

    Bus Hill Climb 16, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür otobüs simülasyon oyunudur.
  • Truck Simulation 16 APK

    Truck Simulation 16 APK Android oyununda gerçek kamyonlarla Avrupa yollarında son sürat yolculuk yapıyorsunuz. Kamyon simülatörü sınırsız sürüş keyfi sunuyor.
  • FS16 APK

    Farming Simulator 16 gerçekçi bir çiftlik simülasyonu oyunudur. Açık dünya çiftlik simülatörü FS16 APK indirme seçeneğiyle sizlerle!
  • CM 16 APK

    CM 16 APK (Champ Man 16 APK), Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir başarılı futbol menajerlik oyunu.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.