True or False

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.

True or False, adından da anlaşılacağı üzere, genel kültür bilginizi ölçebileceğiniz eğlenceli bir quiz tarzı bulmaca oyunu. Eğer siz de televizyonlarda doğru cevabı vermenin gerekli olduğu yarışma tarzı programları severek izliyorsanız, bu oyunu da eğlenceli bulabilirsiniz.

True or False, akıllıca düşünülmüş yüzlerce sorusuyla size binlerce ilginç bilgi sunuyor. Oyunda soruları sadece doğru ya da yanlış diye cevaplayabiliyorsunuz. Ne kadar doğru cevaplarsanız o kadar ilerleyebiliyor ve level atlayabiliyorsunuz. Her soru için bir zaman limiti var o yüzden çabuk cevaplamanız gerekiyor.

Sorular çeşitli kategorilere dağılıyor. Örneğin doğa, müzik, tarih, biyoloji, coğrafya, spor bu kategorilerden sadece bir kaç tanesi. Oyunda tekli ya da çoklu oyuncu modu da var, böylece bir arkadaşınızla birlikte de oynayabilirsiniz.

Etkileyici canlı ve renkli grafikleri ve sesler de oyunu tamamlayan unsurlardan. Benzerleri gibi oyundan kısa sürede sıkılmıyorsunuz çünkü sonuçta yüzde elli doğru cevabı verme ihtimaliniz var ve doğru cevabı verdiğinizde de kendinize güveniniz artıyor.

Genel olarak quiz ya da bilgi yarışması tarzı oyunları seviyorsanız, True or False'ı indirip denemenizi tavsiye ederiz.

Elifcan Mehekli Çakmak

True or False

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

True or False, karşılaştığınız soruları zaman karşı doğru yada yanlış cevaplarını seçerek cevapladığınız eğlenceli bir oyun.

True or False, zamana karşı yarıştığınız bir zeka oyunudur. Karşınıza gelen soruları doğru yada yanlış olarak cevaplayarak seviye atlamaya çalıştığınız bu oyunda binlerce hazır soru var. Ayrıca sayılamayacak kadar çok seviyesi olan oyunda eğlence bitmiyor.

Bilginizi test etmek için harika bir uygulama. Coğrafya, bilim, müzik, film, spor ve daha yüzlerce konu başlığı altında bulunan sorular ile hem kendinizi test edin hem de yeni bilgiler öğrenin.

2 kişilik oyun sayesinde arkadaşlarınız ile aynı cihazı kullanarak yarışabilirsiniz.

Oyunu indirip başlamak için herhangi bir kayıt gerekmiyor. Şimdi yükleyerek bilginizi test edin ve arkadaşlarınızla yarışın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Right or Wrong

    Right or Wrong bulmaca ve refleks oyunu dinamiklerini harmanlayan başarılı bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indiriliyor.
  • More or Less

    More or Less reflekslerinizi test eden bir zeka oyunudur
  • Make it True

    Karışık devreleri tamamlayarak zorlu bulmacalar çözeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • LINE: Disney Toy Company

    Sevilen Disney karakterleri bu oyunda bir arada!
  • Caillou House of Puzzles

    Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve çocuk oyunudur.
  • TRT Bulmaca Kulesi

    TRT Bulmaca Kulesi, 8 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanmış bulmaca oyunu.
  • TRT Ege ile Gaga Bulmaca

    TRT Ege ile Gaga Bulmaca oyununda Ege ile Gaga'nın macerasına ortak olabilirsiniz.
  • Number Island

    Number Island, matematiksel işlemler üzerine kurulu bir bulmaca oyunu.