True Surf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Mobildeki en gerçekçi sörf oyunu

True Surf, Dünya Sörf Ligi (World Surf League - WSL) resmi mobil oyunu. Sörfçülerin tercih ettiği hava durumu, tahmin, rapor uygulaması Surfline’dan güç alan, gerçek dünya fizik simülasyon motorunu kullanan bir sörf oyunu. Kariyer ve meydan okumalarla uzun, keyifli oynanış sunan yapım, grafikleri ve animasyonlarıyla dikkat çekiyor. Üstelik ücretsiz, ufak boyutlu!

True Axis tarafından geliştirilen sörf oyunu True Surf, adını hak eden, mobil platformdaki en iyi sörf oyunu. Hawaii, Cloudbreak, Fiji, Avustralya, Güney Afrika ve daha birçok sörfçülerin dalgalarla boğuştuğu sahillerde yeteneğinizi gösteriyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından 6 sörfçü arasından seçiminizi yapıp canlı Dünya Sörf Ligi karşılaşmalarına katılıyor, dünya genelinde oyunculara meydan okuyor veya kariyer başlatıyorsunuz. Sörf yaptıkça yeni sahillerin, yeni hareketlerin, karakteriniz için bilindik sörf markalarından kıyafetlerinin ve daha fazlasının kilidini açıyorsunuz.

Dalga ve karakter animasyonları, dinamik hava koşulları, detaylı grafikleriyle kendisine çeken True Surf, gerçekçi dokunmatik fizikleriyle sörfçünüzün tam kontrolünü gerçek zamanlı olarak elinize almanıza imkan veriyor. Basit dokunuşlarla profesyonel hareketler sergileyebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

True Surf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
75.2 MB DOSYA BOYUTU

Dünya Sörf Ligi resmi mobil oyunu

True Surf, mobil platformdaki en gerçekçi sörf oyunu. Dünya genelinde sörfçülerin tercih ettiği en doğru ve güvenilir sörf raporları, tahminleri ve sahil hava durumlarını sunan Surfline’dan güç alan, fiziklerin etkileyici olduğu bir mobil sörf oyunu. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

iOS özelinde değil, mobilde 100MB altı boyuta sahip hem görsel hem de oynanış açısından bu kadar kaliteli bir sörf oyunu yok. İster dünyanın dört bir yanından oyuncularla kapışıyor, isterseniz de kariyer yapıyorsunuz. Avustralya Bells Beach, Hawaii Pipe, Güney Afrika Jeffreys Bay ve daha birçok dalgalarıyla ünlü, sörfçülerin yeteneklerin sergilediği yerlerde tekli yarış veya meydan okumalara giriyorsunuz. Seçilebilir 6 karakter var. Karakterinizi geliştirebiliyor, dünyanın önde gelen sörf markalarından kıyafetlerle görünümünü de değiştirebiliyorsunuz.

Sörf oyunlarında göze çarpan en önemli detay olan dalga ve karakter animasyonları True Surf’de çok başarılı. Metrelerce yükselen dalgalara karışmadan sörf yapmanın keyfini doyasıya yaşıyorsunuz. Boyu aşan dalgalar kadar hava da etkileyici. Günün ilk ışıklarında, gün içinde ve hava kararmaya yakın sörf yapmak çok keyifli. Bu arada kontrol sistemi de güzel. Basit dokunuşlarla sörfçünün kontrolü tam olarak elinizde.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Surfing Master

    Mobildeki en iyi sörf oyunu
  • True Football National Manager

    Milli takım teknik direktörlüğü yapabileceğiniz eşsiz bir menajerlik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Ancient Surfer

    Ancient Surfer eğlenceli bir sörf oyunudur
  • Surfing Boy

    Surfing Boy, sörf yeteneğinizi konuşturacağınız en eğlenceli ve ücretsiz Android oyunlarından bir tanesidir.
  • Surfing Girl

    Surfing Girl, prenses gibi güzel bir kız karakter ile sörf yaparak en uzun mesafeyi gitmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • PACYBITS FUT 19

    Eşsiz deneyim sunan bir spor oyunu
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu