TrueMotion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

TrueMotion uygulaması, aile bireylerinizin araç kullanım detaylarını öğrenmenizi sağlıyor.

TrueMotion uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınız üzerinden aile bireylerinizin araç kullanım detaylarını takip edebilirsiniz.

Sürüş güvenliği ve sorumlu bir sürücü olmanız için geliştirilen TrueMotion uygulamasında eşinizin, çocuklarınızın, anne ve babanızın araç kullanım detaylarını takip edebilmeniz mümkün hale geliyor. Uygulamaya kaydettiğiniz kişilerin nerede olduğunu anlık olarak takip edebileceğiniz TrueMotion uygulamasında, ortalama ve anlık hız durumlarını da görebiliyorsunuz. Araç sürüşlerine 100 üzerinden puanlama da yapan TrueMotion uygulamasında, ehliyetini yeni alan çocuklarınızın ilerleyişine şahit olabilirsiniz.

Sorumluluklar, agresif sürüşler, hız ortalamaları, telefon kullanıp kullanılmadığı gibi detayları dikkate alan uygulamada, aile bireylerinizin trafikteki güvenliğini sağlayabilirsiniz. Uygulamaya eklediğiniz her birey için dikkat dağınıklığı, agresif sürüş, yüksek hız ve tehlikeli durumlarda ne kadar zaman geçirdiğini de inceleyebileceğiniz TrueMotion uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

TrueMotion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

TrueMotion uygulaması, sevdiklerinizin trafikteki durumunu kontrol etmenizi sağlıyor.

TrueMotion uygulaması ile iOS cihazlarınızdan aile bireylerinizin araç kullanımlarını izleyebilirsiniz.

Sürüş ve sürücü güvenliği için geliştirilen TrueMotion uygulaması, aile bireylerinizin trafikteki durumunu öğrenmeniz için etkili bir çözüm yolu sunuyor. Eşiniz, çocuğunuz, anne ve babanız gibi istediğiniz kişileri uygulamaya ekleyerek anlık konumunu görebileceğiniz uygulamada, ortalama ve anlık hızlarını da görebilmeniz mümkün. Araç kullanımlarına 100 üzerinden puan da veren TrueMotion uygulamasında, çeşitli aksilik durumlarından da anında haberdar olabilirsiniz.

Hız ortalamaları, trafik kuralları ve telefon kullanımı gibi kriterleri göz önünde bulunduran TrueMotion uygulaması, ehliyetini yeni alan ve size kendini ispatlamaya çalışan çocuklarınız için de faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Takip ettiğiniz kişilerin araç kullanım esnasındaki dikkat dağınıklıkları, agresif sürüşler, yüksek hız ve tehlikeli durumlar gibi raporlara da ulaşabileceğiniz TrueMotion uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.