TTNET Kitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,049 TOPLAM İNDİRME

TTNET Kitap android uygulaması sayesinde, kullanıcılar satın aldıkları kitapları istedikleri zaman mekan farketmeksizin okuyabilecekler.

TTNET tarafında kitap okurları için geliştirilen TTNET Kitap android uygulaması, geliştirilen platform üzerinden alınan kitapları istediğiniz zaman istediğiniz mekanda okumanıza olanak sağlıyor. Kitap almak istediğinizde TTNET abonesi iseniz satın aldığınız kitapların ücretleri ADSL faturanıza yansıtılıyor eğer sadece TTNET Kitap üyeliğiniz var ise o zaman kitaplara sadece kredi kartınız yolu satın alabliyorsunuz.

Yüzden fazla yayınevinden binlerce kitaba ev sahipliği yapan TTNET Kitap uygulaması, satın alıp okuduğunuz kitaplar üzerinde çeşitli işlemler yapmanıza da izin veriyor. Kitabı okurken istediğiniz yerin altını çizebilir, kitap üzerine notlar ekleyebilir ve beğendiğiniz kısımları sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Kitaplara kaldığınız yerden devam etmenizi de sağlayan uygulama, satın aldığınız kitapları 5 farklı cihaza kadar yüklemenize izin veriyor.

Mustafa Şevki Coşar

TTNET Kitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,026 TOPLAM İNDİRME

TTNET Kitap uygulaması sayesinde, kullanıcılar istedikleri yerden istedikleri zamanda Türkçe kitaplara iPhone, iPad ve iPod Touch’ları üzerinden ulaşıp, okuyabilecekler.

TTNET, mobil platformlar için geliştirdiği TTNET Kitap adındaki çevrim içi kitap satın alma ve okuma uygulamasını devreye soktu. TTNET Kitap uygulaması ile kullanıcılar iOS cihazları sayesinde yer ve zaman farketmeden satın aldıkları kitapları okuyabilecekler. Uygulama sayesinde yüzden fazla yayınevine ait binlerce kitaba ulaşılabilecek.  Ulaşılan bu kitaplar ise satın alındığı zaman 5 farklı cihaza kadar yüklenebilecek.

TTNET Kitap uygulaması sayesinde kitap okurken istediğiniz yerlerin altını çizebilir, kitap üzerinde istediğiniz yerlere notlar alabilir ve beğendiğiniz kısımları sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.  TTNET kullanıcısı iseniz satın aldığınız kitaplar ADSL faturanıza yansıtılıp uygun bir şekilde ödeme yapabileceksiniz eğer TTNET Kitap için kayıt olmuşsanız kitaplara sadece kredi kartınız yoluyla ulaşabileceksiniz. 

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TTNET Wifi Nerede?

    TTNET Wifi Nerede? ile çevrenizdeki TTNET WiFi noktalarını harita üzerinde görebilirsiniz.
  • Kitap Bul

    Kitap Bul uygulamasında popüler sitelerdeki kitap fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz.
  • TTNET İlk Yardım

    TTNET İlk Yardım uygulaması ile internet bağlantı sorunlarınızı kendi başınıza çözebilirsiniz.
  • BKM Kitap

    BKM Kitap uygulamasıyla ilginizi çeken kitapları anında sipariş edebilirsiniz.
  • TTNET Müzik Lookin

    TTNET Müzik Lookin, albüm kapağını tarayarak albüm içeriğini gösteren bir mobil uygulamadır.
  • Dijital Safahat

    Mehmet Akif Ersoy'un 7 şiir kitabındaki şiirleri bir araya getiren Safahat eserini, Dijital Safahat uygulaması üzerinden okuyabilirsiniz.
  • Sesli Kütüphane

    Sesli Kütüphane ile görme engelli bireylerin de kitaplara erişebilmesi mümkün hale geliyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.