Tuber Evil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Tuber Evil, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku dolu bir platform oyunudur.

Tuber Evil, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku dolu bir platform oyunudur. Biyolojik silahların ve korkunç canavarların yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor.

Zorlu platformlar arasında geçen korku dolu bir oyun olan Tuber Evil, dehşet içerisinde oynayabileceğiniz bir oyundur. Çizgi film tarzı grafiklere sahip olan oyunda gizli yerleri keşfediyor ve en uzun mesafeyi almaya çalışıyorsunuz. Heyecan verici bir atmosferde geçen oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralar tırmanmalısınız. Biyoloik yaratıkların, biyolojik silahların ve zombilerin yer aldığı Tuber Evil, beğenerek oynayacağınız bir oyundur. Gizli örgütlerin de yer aldığı oyunu mutlaka denemelisiniz. Becerilerinizi de sınayabileceğiniz oyunda dişli çarklardan kaçmalı ve bir anda karşınıza çıkan yaratıklara yakalanmamalısınız. 

Boş zamanlarınızı değerlendierebileceğiniz harika bir oyun olan Tuber Evil, korku dolu öğelerin içeriyor. Dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Karşınıza çıkan engellerden ve tuzaklardan kaçarak en uzun mesafeyi almanız gerekiyor. Tuber Evil oyununu sakın kaçırmayın.

Tuber Evil oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tuber Evil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Tuber Evil, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku dolu bir platform oyunudur.

Tuber Evil, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku dolu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden korkunç öğelerin yer aldığı oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir platform oyunu olan Tuber Evil, korku dolu öğelerle donatılmış harika bir platform oyunudur. Siyah beyaz bir temada geçen oyunda gizli yerleri keşfetmeye çalışıyor ve yüksek puanlara ulaşıyorsunuz. Dikkatli olmalı ve tuzaklardan kaçmalısınız. Platform oyunu tarzında bir kurguya sahip olan oyunda becerilerinizi de sınayabiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan Tuber Evil, korku oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur. Ayrıca oyunda bir anda karşınıza çıkan tuzaklardan ve engellerden kaçmalısınız. Biyolojik silahların ve yaratıkların de yer aldığı oyunda son derece dikkatli olmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Tuber Evil'i sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyun etkileyici görsellerin ve seslerin yer aldığı bir oyundur. Dikkatli olmanız gereken oyunda en uzun mesafeye ulaşmalısınız. Eğer korku oyunlarını seven biriyseniz Tuber Evil oyununu mutlaka denemelisiniz. Tuber Evil oyununu sakın kaçırmayın.

Tuber Evil oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tuber

    Tuber uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda YouTube videolarını çok daha kolay bir şekilde izleyebiliyorsunuz.
  • PewDiePie's Tuber Simulator APK

    PewDiePie's Tuber Simulator APK Android, ünlü YouTuber PewDiePie'ın yerine geçtiğiniz simülatör oyunudur.
  • Zombie Evil

    Zombie Evil bol aksiyon dolu bir zombi oyunudur
  • Evil Factory

    Evil Factory, birbirinden korkunç tasarımlara sahip olan canavarları bulmanızı ve onları öldürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Tuber Run

    Bir karakter oluşturun ve onu ünlü yapmaya çalışın.
  • Idle Tuber

    Influencer kariyerinize başlayın ve izlenme, beğeni, yorum toplayın.
  • Idle Tuber Empire

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu
  • Evil Granny 5 APK

    Toplamda iki seviye bulunan Evil Granny 5 APK'da, sizi kovalayan büyükanneniz ve büyükbabanızdan kaçmaya çalışıyorsunuz.