Tudors

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Tudors uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Tudors uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Gömlek pazarında oldukça önemli bir konuma sahip olan Tudors’un mobil cihazlar için tasarlanan uygulaması ile alışveriş yapmak oldukça kolay hale geliyor. Türkçe ve İngilizce dillerinde hizmet veren uygulamada ürün kategorilerinden birini seçerek hoşunuza gidebilecek gömleklere ulaşabiliyorsunuz. Ürün detaylarını ve fotoğraflarını da inceleyebileceğiniz uygulamada, satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir, teslimat ve ödeme detaylarını girerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Çok sade bir tasarıma sahip olan Tudors uygulaması, kullanıcıların kolayca kullanabileceği şekilde tasarlanmış. İstediğiniz kategorideki ürüne kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve alışverişinizi tamamlayabileceğiniz uygulamada elle arama da yapabiliyorsunuz. Eğer siz de Tudors markasının gömleklerini beğeniyorsanız, Android işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Tudors uygulamasıyla bulunduğunuz her yerden alışveriş yapabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Tudors

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Tudors’un resmi iOS uygulamasını kullanarak tarzınıza uygun kıyafetleri oldukça hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Tudors’un resmi iOS uygulamasını kullanarak tarzınıza uygun kıyafetleri oldukça hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Gömlek konusunda oldukça iddialı bir marka olan Tudors’un resmi uygulaması, mağaza mağaza dolaşmanıza gerek kalmadan bulunduğunuz her yerden kolayca alışveriş yapabilmenizi sağlıyor. Gömlek, kravat, tişört, kazak ve aksesuar gibi kategorilerde yüzlerce ürün yelpazesine sahip olan Tudors, ilgilendiğiniz ürünleri detaylıca inceleyebileceğiniz açıklamalar ve fotoğraflara da yer veriyor.

Beden ve renk seçimi gibi kriterleri seçtikten sonra sepetinize eklediğiniz ürünleri birkaç tıklamayla kolayca sipariş verebileceğiniz Tudors uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, oturduğunuz yerden alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.