Tug of war

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu yarışlara katılacağız.

Oyuncuları üst düzey yarış atmosferine götüren Tug of war birbirinden güçlü motorlara sahip araçları oyuncuların karşısına çıkarmaya devam ediyor.

5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Tug of war grafik açıları ile hem eleştirmenleri hem de oyuncuları tatmin edemezken, farklı araç seçenekleri sunuyor.

Oyuncular kamyon, tır, arazi aracı, 4x4 gibi araçlar ile hem kısa hem de uzun soluklu yarışlara katılabilecek, adrenalin dolu anlara imza atabilecekler.

Seviye sisteminin de yer aldığı oyun içerisinde oyuncular ne kadar başarılı yarışlar çıkarırlarsa o kadar zorlu rakipler ile karşı karşıya gelecekler.

İçerik bakımından da tatmin edici olamayan yapımda oyuncular seçtikleri araçların motor güçlerini daha da ileri bir seviyeye taşıyabilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

Tug of war

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
266.4 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu yarışlara katılacağız.

Düzenli olarak güncellemeler ile oyunculara daha kusursuz bir oynanış yapısı sunan Tug of war başarılı bir gidişat sunmaya devam ediyor.

Hem Android hem de iOS platformunda oyunculara birbirinden farklı araçlar ile yarışma deneyimi sunan Tug of war seviye sistemi eşliğinde oyunculara soluksuz yarışlar yapabilme fırsatı veriyor.

Grafik açıları ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen başarılı yapım, günümüzde 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ederken aldığı güncellemeler ile de daha iyi bir yapıya kavuşturulmaya devam ediliyor.

Play Store üzerinde 4.3 gibi bir inceleme puanına sahip olan oyun da oyuncular seçtikleri araç ile birbirinden farklı yarışlara katılabilecek, araçlarını geliştirerek daha hızlı ve güçlü bir hale getirebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Code of War

    Savaşlara katılacağız.
  • World War II

    Yüzlerce savaş kartından yararlanarak stratejik savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • War of Legions

    Gerçek zamanlı lonca savaşlarına katılacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Aion: Legions of War

    MMORPG dünyasında savaşacağız.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • War of Dragon Ring

    Dünyanın dört bir yanından savaşçılara karşı mücadele edeceğiz.