TuneWiki

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

TuneWiki, Android cihazlarınız üzerinde dinlediğiniz müzikler için şarkı sözlerini bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

TuneWiki, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde dinledikleri müziklere ait şarkı sözlerini bulabilmeleri için geliştirilmiş olan ücretsiz bir uygulamadır.

Uygulama yardımıyla dinlediğiniz şarkılara ait şarkı sözlerini bulabileceğini gibi ayrıca şarkı sözlerini istediğiniz resimlerle ve yazı fontlarıyla süsleyerek doğrudan Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

O an görüntülemekte olduğunuz şarkı sözlerini anlık olarak kırktan fazla dile tercüme edebilir ve galerinizde yer alan fotoğraflarınıza şarkı sözlerini ekleyerek kaydedebilirsiniz.

Yine uygulama yardımıyla topluluk sayfasını ziyaret ederek hangi şarkıların veya şarkı sözlerinin popüler olduğunu görüntüleyebilir, en yeni müzikleri keşfedebilirsiniz.

Tüm bunların dışında dinlemekte olduğunuz şarkıların kim tarafından söylendiğini bilmiyorsanız, uygulama içerisinde yer alan şarkı tanıma özelliğini kullanarak dinlediğiniz şarkıların hangi sanatçıya ait olduğunu ve şarkının adını öğrenebilirsiniz. Sonrasında bu şarkıya ait şarkı sözlerini de görüntüleme şansına sahipsiniz.

Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve aynı zamanda dinlediğiniz müziklerin şarkı sözlerini de görüntülemek isterseniz, TuneWiki'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

TuneWiki

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

TuneWiki, iOS cihazlarınız üzerinde dinlediğiniz müziklere ait şarkı sözlerinizi bulmanıza yarayan ücretsiz bir uygulamadır.

TuneWiki, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir şarkı sözü bulma uygulamasıdır.

Sıradan bir şarkı sözü uygulamasından çok daha fazlasını kullanıcılarına sunan TuneWiki, birçok gelişmiş özelliğin dışında bir de topluluk altyapısına sahiptir.

Tüm kullanıcıların dinlediği şarkıları ve şarkı sözlerini farklı fotoğraflar ve yazı fontlarıyla paylaşmalarına olanak sağlayan uygulama oldukça farklı bir şarkı sözü uygulaması deneyimini sizlere yaşatacaktır.

Dinlediğiniz şarkılara ait şarkı sözlerini görüntüleyebileceğiniz ve anlık olarak kırktan fazla farklı dile çevirme şansını bulabileceğiniz uygulama yardımıyla o an görüntülemekte olduğunuz şarkı sözlerini istediğiniz resimlerle ve yazı fontlarıyla düzenleyerek Facebook veya Twitter gibi sosyal ağlar üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

İsterseniz galeriniz üzerinde yer alan resimlerinizi de düzenlemenize ve üzerlerine şarkı sözlerini eklemenize olanak sunan uygulama sayesinde, diğer kullanıcılar tarafından en çok paylaşılan şarkı sözlerini görüntüleyebilir ve yeni müzikler keşfedebilirsiniz.

Tüm bunların dışında uygulama içerisinde yer alan müzik tanıma özelliği sayesinde kim tarafından söylendiğini ve adının ne olduğunu bilmediğiniz şarkıları bulabilir, bu şarkılara ait şarkı sözlerini de görüntüleyebilirsiniz.

Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve dinlediğiniz müziklere ait şarkı sözlerini de aynı zamanda görüntülemek hoşunuza gidiyorsa TuneWiki'yi denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması