Turbo Bugs 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
734 TOPLAM İNDİRME
23.47 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Bugs 2 sonsuz koşu oyunları arasında yer alan en kaliteli yapımlardan bir tanesidir.

Turbo Bugs 2 muhteşem görünen grafikleriyle dikkat çeken eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur. İlk bölümde braıktığı yerden maceraya devam eden Turbo Bugs 2’dde dünyaya minik bir böceğin gözünden bakıyoruz. Açıkçası ben bu temayı epey başarılı buldum. Diğer pek çok koşu oyununun tersine bu oyunda bir hikaye derinliği var.

İlk oyunda alıştığımız oyun dinamikleri aynen bu oyuna da aktarılmış fakat arada ufak farklılıklar var. Öncelikle Turbo Bugs 2 ilk oyuna göre dramatik seviyelerde geliştirilmiş grafik kalitesine sahip. Buna ek olarak modellemelere gösterilen özen de bir hayli artmış. Üç şeritli vadilerde ilerlemeye çalıştığımız oyunda karşımıza çıkan engellerden kurtulmalı ve aynı zamanda meyveleri toplayarak bölüm sonunda alacağımız puanı artırmaya çalışıyoruz.

Oyunda sunulan özellikler;

  • 3D grafikler
  • Arkadaşlarla oynama imkanı
  • Çeşitli güçlendirici çeşitleri
  • Mini görevler

Kaliteli ve ücretsiz bir sonsuz koşu oyunu denemek istiyorsanız tercihinizi kesinlikle Turbo Bugs 2’den yana kullanmalısınız.

Emircan Erdoğan

Turbo Bugs 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
44.5 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Bugs 2 sıkılmadan ve büyük bir keyifle oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.

Turbo Bugs 2 ilk bölümden bıraktığı maceraya devam ediyor fakat bu kez çok daha gelişmiş özellikler sunarak!

iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda ilk bölümde sunulan yapı büyük ölçüde korunmuş fakat hem grafik hem de oynanış özellikleri olarak göze çarpan birçok değişiklik var. Öncelikle Turbo Bugs 2’de grafik modellemelerinin dramatik olarak geliştirildiği dikkati çekiyor. Bunun haricinde yenilenen bölüm tasarımları ve güncellenen içeriğiyle oyunculara yepyeni bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Oyundaki temel görevimiz aynı bırakılmış ki zaten oyunun özü de burada yatıyor. Yine üç şeritli bir yolda minik ve sevimli böcek arkadaşımızı kontrol ederek türlü engelleri aşmaya çalışıyoruz. Sonsuz koşu oyunlarının vazgeçilmez öğelerinden olan engeller ve düşmanlar, Turbo Bugs 2’de de varlığını sürdürüyor. Oyunda yapmamız gereken tek şey düşmanlardan kaçarak en uzağa gitmek değil. Bölümlere serğiştirilmiş olan meyveleri de toplamamız gerekiyor.

Son derece başarılı bir çizgide ilerleyen Turbo Bugs 2, sonsuz koşu oyunlarından keyif alanların kaçırmak istemeyeceği kalitede bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turbo Bugs

    Turbo Bugs bir böceğin gün boyunca ne gibi maceralar yaşadığını tecrübe edebileceğimiz eğlenceli bir böcek koşusu oyunudur.
  • Smashy Bugs

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Oddbods Turbo Run

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bugs vs. Aliens

    Bugs vs. Aliens, Subway Surfers'a benzer oyun içi bir sürü özelliklerle böcek ya da uzaylı ordusuyla savaştığınız bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Turbo Turabi

    Turbo Turabi, tüm Survivor'larda öne çıkanların ve şampiyonların yeniden katıldığı Suvivor All-Star ile yeniden ekranlarda gördüğümüz Turbo Turabi için hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • Turbo Dismount APK

    Turbo Dismount APK araba çarpıştırma oyunlarını sevenler için bağımlılık yapan Android simülasyon oyunu.
  • Game Turbo APK

    Android cihazlarınızın oyun performansını artıran Game Turbo APK, her oyun için farklı optimizasyon ayarlamalarını yaparak en yüksek FPS değerine ulaşmanızı sağlar.
  • Turbo Car Racing

    Turbo Car Racing, Android platformu için geliştirilmiş bir araba yarışı oyunu.