Turbo Lig

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen yarışlara katılabileceğiniz ve kıyasıya futbol maçları yapabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Futbol sahasında onlarca farklı arabayla yarışarak gol atmak için mücadele edeceğiniz Turbo Lig, mobil platformda yarış oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Şaşırtıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı yarış arabaları kullanarak sahada yer alan topa hakim olmak ve gol atarak yarışları kazanmaktır. Oyun, bilinen yarış oyunlarının aksine çok daha farklı bir tasarıma ve konuya sahiptir. Hem birbirinden şık yarış arabaları kullanarak hız rekorları kırabileceğiniz, hem de futbol oynayarak eğlenceli anlar geçirebileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı yarış arabası ve pist yer almaktadır. Maçları kazanarak puan toplayabilir ve arabalarınızın özelliklerini artırabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz tasarımları yapabilir ve size özel arabalar oluşturabilirsiniz. Oyun online olarak oynanabilmekte ve çevrimiçi sohbet özelliği ile dünyanın her yerinden oyuncuyu bir araya getirmektedir.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve 5 milyondan fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan Turbo Lig, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Turbo Lig

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
737.3 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen yarışlara katılabileceğiniz ve kıyasıya futbol maçları yapabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Arabalarla akrobatik hareketler yaparak futbol sahasında kıyasıya bir mücadele vereceğiniz ve gol atmak için nefes kesen yarışlara katılabileceğiniz Turbo Lig, milyonlarca oyun severin keyifle oynadığı sıra dışı bir yarış oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı yarış arabaları kullanarak futbol sahalarında hız rekorları kırmak ve görsel şov yaparak topu ağlara göndermektir. Oyun, sıradan yarış oyunlarından farklı bir konuya ve tasarıma sahiptir. Rakiplerinizi geçerek topu kontrol etmeli ve gol atarak maçları kazanmalısınız. Gol atmak için kimi zaman tel örgüler üzerinde, kimi zaman havada ilerleyecek ve topu ağlara göndereceksiniz.

Oyun içerisinde farklı özelliklere ve şık tasarımlara sahip onlarca yarış otomobili bulunmaktadır. Araçlardan dilediğinizi seçerek zorlu maçlara çıkabilir ve rakiplerinizi geride bırakarak zafere ulaşabilirsiniz.

Mobil platformda yarış oyunları kategorisine yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Turbo Lig, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz macera dolu bir yarış oyunudur.  

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.
  • MiniBikers

    Basit kontrollere sahip bir motosiklet yarış dünyasına giriş yapacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Dünya Süper Lig

    Gerçek bir futbol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Merge Racers

    Atari tarzında bir yarış atmosferine katılacağız.