Turbo Racing League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
795 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Racing League, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.

Turbo Racing League, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz üç boyutlu efektlere sahip son sürat bir salyangoz yarışıdır.

Farklı pistlerde oldukça eğlenceli yarışlara katılarak yeteneklerinizi test ederken bir yandan da yapacağınız akrobatik hareketlerle oyuna heyecan katabilirsiniz.

Oyunu sıradan yarış oyunlarına göre daha farklı kılan en büyük özelliklerden biri, oyun içerisinde yer alan yarışlarda arabalar yerine jet motorlu salyangozları yönetecek olmamız.

Yarışacağımız salyangozları istediğimiz gibi özelleştirebileceğimiz oyunda 100'ün üzerinde özelleştirme varyasyonu bizleri bekliyor.

Sosyal medya entegrasyonu, birbirinden farklı pistler, çeşitli oyun modları, güçlendirmeler, özelleştirmeler, lider tahtası, yarış rekorları ve çok daha fazlasının sizleri beklediği bu eğlenceli yarışı kaçırmamanızı öneririm.

Can Çevrim

Turbo Racing League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
148 TOPLAM İNDİRME

Turbo Racing League, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça farklı bir yarış oyunudur.

Turbo Racing League, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve yarış oyunlarına farklı bir boyut getiren oldukça keyifli ve sürükleyici bir oyundur.

Mükemmel üç boyutlu grafikleri, ses efektleri ve oyun içi müzikleriyle sizi kendisine bağlayacak olan oyun, kullanıcılara sunduğu farklı oyun modlarıyla da fark yaratmayı başarıyor.

Oyunu diğer yarış oyunlarından ayıran en büyük özelliğiyse, oyun içerisinde arabalarla değil de jet motorlu salyangozlarla yarışıyor olmanız.

Yarışçılarınızı istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz oyunda, bu iş için neredeyse 100'den fazla farklı varyasyon yer almakta. Ayrıca isterseniz yarışçılarınızın üzerinde yer alan jet motorlarını da kazandığınız yarışlarda elde edeceğiniz gelirle güçlendirebilirsiniz.

Farklı yarış pistlerinde yarışacağınız ve yarışlar sırasında yer yer akrobatik hareketlerde yapacağınız salyangozlarınızla son sürat bir yarışa başlamaya hazırsanız, Turbo Racing League'i hemen iOS cihazlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

Turbo Racing League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
733 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Racing League, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur.

Windows Phone işletim sistemien sahip akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir yarış oyunu arıyorsanız Turbo Racing League tam aradığınız oyun olabilir.

Farklı dokunmatik kontrolleri, 3 boyutlu efektleri, etkileyici animasyonları ve çok daha fazlasıyla kullanıcıları kendisine bağlamayı başaran oyun sizlere farklı bir yarış deneyimi sunacaktır.

Sıradan yarış oyunlarında kullandığınız arabalar veya motorlar yerine bu oyunda jet motorlu salyangozları kontrol edeceksiniz ve yarışçılarınızın istediğiniz şekilde görünmesini sağlayabileceksiniz. Sadece yarışacağınız karakterleri özelleştirebilmek için bile 100'den fazla farklı varyasyonu sizlere sunan oyun, ayrıca karakterleriniz üzerinde yer alan jet motorlarını da geliştirebileceğiniz seçenekleri sunmaktadır.

Elle hazırlanmış birbirinden etkileyici yarış pistleri, son sürat birbiriyle yarışan salyangozlar ve yarış sırasında pistin durumuna göre yapacakları akrobatik hareketlerle keyifli dakikalar geçireceksiniz.

Tüm bunların dışında sosyal medya hesaplarıyla entegrasyon, lider tabloları, oyuncu istatistikleri ve çok daha fazlası keşfetmeniz için Turbo Racing League'de sizleri bekliyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turbo Toys Racing

    Turbo Toys Racing, çizgi filmlerden esinlenilerek geliştirilmiş bir yarış oyunu.
  • Ace Racing Turbo

    Ace Racing Turbo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Turbo Car Racing

    Turbo Car Racing, Android platformu için geliştirilmiş bir araba yarışı oyunu.
  • Turbo Driving Racing 3D

    Turbos Driving Racing 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir yarış oyunu.
  • Turbo Car Traffic Racing

    Yarış oyunlarındaki yeteneklerinize güveniyorsanız, çarpıcı grafikleriyle başarılı bir sürüş deneyimi sunan Turbo Car Traffic Racing oyunuyla yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.