Türk Kızılayı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME

Türk Kızılay Derneği'nin resmi mobil uygulaması

Türk Kızılay Derneği’nin resmi mobil uygulaması da bulunuyor. Afet olduğunda ilk 72 saatte yapılması gerekenler, kan bağışı noktaları, temel ilk yardım uygulamaları, sağlık bilgileri (kalori hesaplama, vücut kitle indeksi hesaplama), yurt içi ve yurt dışı bağış yapma, Türk Kızılayı’nın faaliyetlerine ilişkin haberler, çocuklar için sürprizlerle dopdolu bir uygulama.

Afete hazırlık ve müdahale, kan hizmetleri, sosyal hizmetler, gençlik ve gönüllülük çalışmaları, eğitim hizmetleri, sağlık gibi alanlarda 1868’den bu yana ülke genelinde 700’e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Türk Kızılayı mobil uygulaması üzerinden bağış (yurt içi ve yurt dışı bağışlar, sms bağışları, nakdi bağışlar, gıda yardımı, alevlerine yardım, tekerlekli sandalye ve daha birçok bağış) yapabilir, kan bağış bilgilerinizden kan bağış noktalarına kan bağışı ile ilgili her şeye ulaşabilir, temel ilk yardım bilgisi alabilir, ideal kiloda olup olmadığını öğrenebilir, afet anında nasıl müdahale edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Onur Şendere

Türk Kızılayı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
34.4 MB DOSYA BOYUTU

Türk Kızılay Derneği resmi mobil uygulaması

Türk Kızılay Derneği’nin resmi mobil uygulaması, kan bağış noktalarını göstermekle kalmıyor, telefonunuzdan bağış yapmanızı sağlıyor, ilk yardım uygulamaları hakkında bilgilendiriyor, afet anında yapılması gerekenleri öğretiyor. Kan bağışı, ilk yardım, sağlık, afet, bağış gibi çeşitli kategorilere ayrılan uygulama, Türk Kızılayı Mobil Bağış uygulamasıyla birlikte her telefonda bulunmalı.

1868’den bu güne tüm doğal afetlerde halkın yanında olan, tam gönüllülük anlayışıyla insani yardım yapan, yüz binlerce üyesi ve gönüllüsü olan Türk Kızılayı’nın mobil uygulamasıyla sadece kan bağışı yapacağınız noktaları öğrenmekle kalmıyor, tek dokunuşla bağışınızı (yurt içi ve yurt dışı bağışlar, kısa mesajla ve nakdi bağışlar, kurban ve adak, gıda kolisi, tekerlekli sandalye, aşevlerine yardım ve daha birçok bağış) yapıp takip edebiliyor, afet olduğundan ilk 72 saatte ne yapmanız gerektiğini öğreniyor, ideal kilo hesaplaması yapıyorsunuz. Türk Kızılayı’nın faaliyetleri de Haberler bölümünden aktarılıyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Kızılayı Mobil Bağış

    Telefonunuzdan bağışta bulunun.
  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında
  • CNN Türk

    CNN Türk Android uygulaması ile ülke ve dünya gündemini takip edebilir, CNN Türk'ün radyo ve tv yayınlarını canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

    Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.
  • Türk Telekom Cihaz Danışmanı

    Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.
  • Mutfakta Ne Var

    Mutfakta Ne Var uygulamasında Türk ve dünya mutfağına ait yüzlerce yemek tarifi bulunuyor.
  • SoFood

    SoFood, Türk ve dünya mutfağından çok özel lezzetleri bulabileceğiniz, kendi tariflerinizi de paylaşabileceğiniz bir uygulama.