TurkTahsilat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Faturalarınızı kolayca ödeyebileceğiniz bir uygulama

TurkTahsilat, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fatura ödeme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Faturalarınızı kolay yoldan ödemeniz için imkan sağlayan uygulamada tüm faturalarınızı kısa sürede ödeyebiliyorsunuz.

Online fatura ödeyenlerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulama olan TurkTahsilat, elektrikten doğalgaza, sudan internete kadar pek çok farklı faturayı anında ödeme imkanı sunuyor. Farklı ödeme seçenekleri de sunan uygulamada 5 basit adım ile faturanızı ödeyebiliyorsunuz. Kullanışlı menüleri ve hızlı erişim menüleriyle de dikkat çeken uygulamayı beğenerek kullanacağınızı da söyleyebilirim. Mobil cihazlarınızda saniyeler içerisinde fatura ödemek için TurkTahsilat'ı tercih edebilirsiniz. Sürekli gelişen yapısıyla da karşımıza çıkan uygulamaya her gün yeni özellikler ekleniyor. Böylece daha işlevsel özelliklere de sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada yer almayan fatura tiplerini de istek olarak iletebilir ve uygulamaya dahil olmasını sağlayabilirsiniz.

TurkTahsilat uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

TurkTahsilat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Faturalarınızı tek bir merkezden ödeyebileceğiniz yardımcı uygulama

TurkTahsilat, kolay ve pratik bir şekilde fatura ödemenize olanak sağlayan bir yardımcı uygulama olarak karşımıza çıkıyor. iPad ve iPhone cihazlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulamada bir kaç basit adım ile faturalarınızı kolay yoldan ödeyebiliyorsunuz.

Fatura ödemeyi yük olarak görenlere ilaç gibi gelecek türden bir uygulama olarak nitelendirebileceğim TurkTahsilat, pratik bir şekilde faturalarınızı ödeme imkanı sağlıyor. Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama ile farklı ödeme seçeneklerini tercih edebiliyorsunuz. Elektrikten doğalgaza, sudan internete kadar pek çok farklı faturayı ödeyebilme desteği sunan TurkTahsilat, aynı zamanda desteklemediği faturalar için de kullanıcılarda geri dönüşler alarak yeni fatura türlerini sistemine dahil ediyor. Böylece neredeyse tüm faturaları tek bir merkezden ödemek için kullanıcılarına kolaylıklar sağlayabiliyor. Son derece basit bir kullanıma sahip olan uygulama ile başka işlevsel özelliklere de sahip olabiliyorsunuz. Kullanışlı menüleri ve hoş arayüzüyle TurkTahsilat uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

TurkTahsilat uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • Alneo POS

    Alneo POS uygulaması ile işletmenizde sanal POS hizmetinden faydalanabilirsiniz.
  • Bucket

    Bucket uygulaması yaptığınız harcamaları kayıt altında tutarak bütçenizi kontrol etmenizi kolaylaştırıyor.
  • manibux

    Manibux uygulamasıyla çocuklarınıza göndereceğiniz harçlığın kontrolünü sağlayabilmeniz mümkün.
  • Maximum İşyerim

    Maximum İşyerim uygulamasında işyerinizdeki finansal işlemleri takip edebilir ve ödeme alabilirsiniz.