Türkvet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Türkvet Mobil Uygulama İndir (Android): Türkvet mobil uygulaması ile kurbanlık bilgileri anında cep telefonunuzda

Türkvet, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca hazırlanmış olup, vatandaşların Kovid-19 salgını döneminde sağlıklı kurbanlık hayvan satın almalarına yardımcı olan ücretsiz bir mobil uygulama. Sığır cinsi ile koyun ve keçi türü hayvanların küpe numarası girilerek sorgulama yapılabiliyor ve neticesinde kurbanlık hayvanın ırk, cinsiyet, doğum tarihi, aşı bilgileri ile Ana Uygunluk Durumu ve sevk edilmesi istenen hayvanların Sevk Uygunluk Durumu ile ilgili bilgiler anlık öğrenilebiliyor.

Vatandaşlar sadece küpe numarasını TÜRKVET mobil uygulamasından sorgulatarak doğduğu tarihten bugüne kadar yapılmış tüm aşılarını, doğurduğu hayvan sayısını, kurbanlık olup olmayacağını öğrenebiliyor. Küpe numarasından sorgulatılan hayvan dişi ise anne olup olmadığı, en son ne zaman doğum yaptığı, yaklaşan ve sonraki tahmini doğum tarihi gibi bilgilere de ulaşılabiliyor.

Türkvet Mobil Android Uygulaması Özellikleri

  • Büyükbaş ve küçükbaş hayvan küpe numarası ile hayvan araması yapılabilir.
  • İşletme numarası ve büyükbaş küpe numarası ile ana uygunluk durumu sorgulanabilir.
  • Büyükbaş ve küçüktaş hayvan küpe numarası ile hareket etmesi istenen hayvanların sevk uygunluk durumu sorgulanarak öğrenilebilir.
Erkan Calp

Türkvet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Türkvet Mobil Uygulama İndir (iOS): Kurbanlık hayvan ile ilgili her şeyi anında öğrenin.

Türkvet, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sunulan, hem kurbanlık hayvan sahiplerine hem de kurbanlık hayvan alacaklara faydası olan bir mobil uygulama. Sisteme giriş yapmadan, büyükbaş ve küçükbaş hayvan küpe numarası ile hayvan araması yapma, işletme numarası ve büyükbaş küpe numarası ile ana uygunluk durumu sorgulama, büyükbaş ve küçükbaş hayvan küpe numarası ile hareket etmesi istenen hayvanların sevk uygunluk durumunu sorgulayarak öğrenmeniz mümkün.

Türkvet mobil uygulaması, vatandaşların koronavirüs pandemisi döneminde güvenilir, sağlıklı kurbanlık hayvan satın almalarına yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiş resmi nitelikli bir uygulama. Sadece küpe numarasını girerek, büyükbaş ve küçükbaş hayvana ait tüm bilgilere (ırkı, cinsiyeti, doğum tarihi, aşı takvimi, dişi ise anne olup olmadığı ve tahmini doğum tarihleri gibi) anında ulaşabiliyorsunuz.

Türkvet Nedir?

TÜRKVET; 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’na dayalı olarak 02.12.2011 tarihli ve 28130 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği, Koyun ve Keçi Türü Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği kapsamında, ülkemiz sığır cinsi ile koyun ve keçi türü hayvanların kimliklendirilerek kayıt altına alındığı Hayvan Kayıt Sistemidir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kurban Bayramı Mesajları

    Kurban Bayramı Mesajları, adından da yaptığı işi belli eden faydalı ve ücretsiz Android uygulamalarından bir tanesidir.
  • İBB KURBAN

    Kurban ibadetine dair her şey İBB Kurban mobil uygulamada
  • Kurban Nasıl Kesilir

    Kurban Nasıl Kesilir, uygulamanın adından da çok net bir şekilde anlayacağınız üzere yaklaşan kurban bayramında kurban kesmenin detaylarını açıklayan yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Kurban Rehberi

    Kurban Rehberi, kurban hakkında merak edilenlerin bir araya toplandığı oldukça kapsamlı bir dini uygulamadır.
  • HalloweenWalker

    Cadılar bayramı temalı içerikler ile aksiyona doyacağız.
  • Monster Pop Halloween

    Monster Pop Halloween, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve cadılar bayramı temalı bir eşleme oyunu.
  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.