Turn Undead 2: Monster Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Mumya Kralı bulup cehenneme göndermelisiniz.

Turn Undead 2: Monster Hunter, old-school oyunları sevenlerin keyif alarak oynayacağı yapımlardan. Mumya Kral’ın bitmek bilmeyen canavarlarıyla savaştığınız sıra tabanlı harika bir mobil oyun. Üstelik indirmesi de oynaması ücretsiz!

Retro, eski stil grafiklere, seslere ve oynanış dinamiklerine sahip oyunları özleyenlere tavsiye edeceğim yapımlardan biri Turn Undead 2: Monster Hunter. Oyun, aksiyon, bulmaca ve platform öğelerini harmanlıyor. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere canavarları avlıyorsunuz. Pelerinli, yüzünü saklayan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Göreviniz; Mumya Kralı bulup cehenneme göndermek. Yalnız Mumya hemen karşınıza çıkmıyor. Mumya Kral’a tapan onlarca yaratığı cehenneme sürmeniz gerekiyor. Victoria dönemi Londra’dan Mısır’a uzanan yolculuğunuzda karşılaşacağınız sayısız canavarların hepsinin bir zayıf noktası var. Bazen silahınızla bazen de silahınızı hiç çıkarmadan onları geçebiliyorsunuz. Sıra tabanlı oynanış olduğundan attığınız adımı hesaplamanız gerekiyor.

Erkan Calp

Turn Undead 2: Monster Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
255.6 MB DOSYA BOYUTU

Mumya Kralı bulup ait olduğu yere; cehenneme sürün.

Turn Undead 2: Monster Hunter, yaratıkları öldürerek ilerlediğiniz sıra tabanlı aksiyon bulmaca platform oyunu. Farklı türleri harmanlayan old-school mobil oyun olarak karşımıza çıkan yapımda Mumya Kralı bulmak için Victoria dönemi Londra’sından Mısır’a uzanan bir yolculuğa çıkıyoruz. Mumya Kral’ın canavarlarıyla karşılaşmaya hazır mısınız?

Eski bilgisayar oyunlarına özlem duyanların seveceğini, yeni neslin fazla beğenmeyeceğini düşündüğüm oyunlardan biri. PC’den mobile uyarlanmış orijinal oyunların havasında olan Turn Undead 2: Monster Hunter’da zorlu bir görev alıyoruz. Mumya Kral’ı bulup ait olduğu yere; cehenneme sürmemiz gerekiyor. Öncesinde onun köleleriyle karşılaşıyoruz. Kullanabildiğimiz farklı silahlar olsa da her zaman silah kullanmak zorunda değiliz. Bazı noktalarda yaratıklara hiç dokunmadan ilerleyebiliyoruz. Bu noktada oyunun sıra tabanlı oynanış sunduğunu hatırlatmam gerekiyor. Her adım önemli. Yanlış attığımız adım sonumuzu getiriyor.

Turn Undead 2: Monster Hunter Özellikleri:

  • Zaman kontrolünüzde, harekete geçtiğinizde zaman akmaya başlar.
  • Ürkütücü gotik sokaklar, laboratuvarlar ve mezarlar içinde gizli aldatıcı bulmacaları çözün.
  • Canavarların zayıflıklarını keşfedin ve kullanın.
  • Ekstra zorluk için bonus kutsal hacı toplayın.
  • Kolay kaydırma tabanlı kontroller
  • Cadılar Bayramı için harika bir oyun!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Park of Monster

    Canavarlar ve sihirlerle dolu dünyada savaşıyorsunuz.
  • Monster Push

    Sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürüyoruz.
  • Undead 2048

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Monster Mash

    Monster Mash, şeker, meyve ya da balonlar yerine canavarları eşleyerek farklı bölümleri bitirmeniz gereken ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.