turtle tumble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

turtle tumble, golf oyunu dinamiklerini ilginç bir oyun yapısıyla birleştiriyor.

turtle tumble, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve telefonlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş bir golf oyunu. Akıcı ve dinamik oyun yapısıyla akıllarımızda olumlu bir izlenim bırakmayı başaran bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen minik kaplumbağayı kontrol ederek bölümlerdeki engelleri aşmak ve sondaki deliğe ulaşmak. Yani kablumbağayı bir nevi golf topu gibi düşünebilirsiniz.

Deliğe olan yolculuğumuz esnasında karşımıza birçok farklı özellikte obje çıkıyor. Bunların bazıları bizi yolumuzdan alıkoyabiliyor. Buna karşın akıllıca hamleler yaptığımız takdirde bazılarını lehimize kullanabiliyoruz. Güçlendiricileri toplayarak bölümleri çok daha hızlı bitirebiliyoruz.

turtle tumble'da toplam 200 bölüm bulunuyor ve bunların her biri git gide zorlaşan bir zorluk seviyesinde sunuluyor.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir golf oyunu arıyorsanız turtle tumble'ı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

turtle tumble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
87.8 MB DOSYA BOYUTU

turtle tumble isimli bu ücretsiz oyundai ilginç bir golf oyunu deneyimiyle karşılaşıyoruz.

turtle tumble, iPhone ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri eğlenceli bir golf oyunu arayanların göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Ilginç bir oyun deneyimi yaşatmayı başaran bu oyun golf oyunu ve beceri oyunu dinamiklerini başarıyla bir araya getiriyor.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen sevimli kaplumbağayı adeta bir golf topu gibi kullanarak bölümlerin sonunda yer alan deliklere sokmak. Bunu başarmak pek de kolay olmuyor çünkü deliğe varana kadar karşımıza çok sayıda engel çıkıyor. Bu engelleri aşabilmek için hızlı refleksler sergilememiz gerekiyor.

Oyunda tam tamına 200 delik bulunuyor ve bu deliklerin yer aldığı bölümler kolaydan başlıyor ve zora doğru ilerliyor. Haliyle her kademede daha zor bir parkurla karşılaşıyoruz. Neyse ki bölümlerde avantajımıza kullanabileceğimiz çok fazla obje var. Örneğin mantarlardan destek alıp zıplayabilir, fırlatıcılardan güç alabilir ve buzda kayabiliriz. Tabii ki bunları akıllıca kullanmazsak dezavantaj yaratabiliyorlar.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen turtle tumble, golf oyunu sevenleri fakat farklı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlerin denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Turtle Climb

    Super Turtle Climb keyifli bir platform oyunudur
  • Turtle Run

    Turtle Run oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Super Toss The Turtle

    Suрer Toss The Turtle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu.
  • Turtle Run 2

    Turtle Run 2, ilk serisinden sonra geliştirilen ve farklı bir çevrede oynayacağınız eğlenceli ve ücretsiz koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Turtle Run 3

    Turtle Run 3, altışar bölümlük seriler halinde geliştirilen oyunun 3. versiyonu olarka karşımıza çıkan eğlenceli bir Android koşu oyunudur.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.