TWIN COBRA classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Kobra helikopteri ile düşman donanmalarını ateş altına alacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Helikopterinizle uçakları, tankları, gemileri ve daha onlarca savaş unsurunu vurarak zorlu görevleri yerine getireceğiniz TWIN COBRA classic, mobil platformda arcade oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Basit ama ayrıntılı grafik tasarımı ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, uçak gemisinde yer alan savaş helikopterinin kontrolünü ele geçirerek düşman donanmalarını tek tek vurmak ve görevleri tamamlayarak yeni savaş aletlerinin kilidini açmaktır.

Savaş helikopterini parmağınızla çeşitli yönlere çevirerek hareket ettirebilir ve ateş butonlarını kullanarak düşmanlarınıza çeşitli bombalar fırlatabilirsiniz.

Oyunda savaş alanlarında gizlenmiş onlarca farklı donanım ve ödül yer almaktadır.

Ayrıca size karşı savaşan tank, uçak, helikopter, roket atar, uçak savar ve daha onlarca düşman donanması bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz TWIN COBRA classic ile sizde kendi savaş helikopterinizi yöneterek aksiyon dolu anlar geçirebilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

TWIN COBRA classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
72.4 MB DOSYA BOYUTU

Kobra helikopteri ile düşman donanmalarını ateş altına alacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Onlarca farklı özellik ve silahlarla donatılmış dev savaş helikopterlerini kontrol ederek çeşitli düşman donanmalarını etkisiz hale getirmek için mücadele edeceğiniz TWIN COBRA classic, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncuların hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden sürükleyici bir savaş oyunudur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, uçak gemisinde bulunan eşsiz bir kobra helikopterinin kontrolünü ele alarak düşmanlarınıza ölüm saçmak ve zorlu görevler üstlenerek nefes kesen savaşlara katılmaktır.

Başarılı atışlar yaparak hedefinizdeki düşman donanmalarını kısa sürede yok edebilir ve seviye atlayarak helikopterinizi geliştirmek için yeni özelliklere erişebilirsiniz. Ayrıca daha güçlü silahların ve bombaların kilidini açarak etkili atışlar yapabilirsiniz.

Tank, helikopter, uçak, gemi, roket atar ve uçak savar gibi tehlikeli düşman donanmalarını vurarak yolunuza devam etmelisiniz.

Mobil platformda arcade oyunları kategorisinde yerini alan ve ücretsiz olarak sunulan TWIN COBRA classic, sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dope Wars Classic

    Dünyanın en büyük uyuşturucu baronu olarak geniş bir ticaret ağı oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Twin Moons

    Macera dolu bir serüvene çıkarak gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Zumbla Classic

    İki farklı modu deneyimleyeceğiz.
  • Altered Beast Classic

    Atari tarzında bir dünyaya adapte olacağız.
  • ESWAT: City Under Siege Classic

    Robotik düşmanlar ile savaşacağız.
  • GeoGebra Classic

    Akıllı telefonunuzda GeoGebra Classic ile matematiksel işlemler yapabileceksiniz.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.