Twitburc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
392 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Astroloji konusunda merak ettiğiniz konuları, ünlü astrolog Zeynep Turan'ın hazırladığı içerikleri sunan Twitburc uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Ünlü astrolog Zeynep Turan’ın resmi uygulaması Twitburc ile astrolojiye dair ne varsa kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Günlük burç yorumları, astroloji gündemi, aşk uyumu gibi astrolojiye meraklı kişilerin ilgisini çekebilecek konuları bulunduran uygulamada ayrıca; kişiye özel doğum haritası, ilişki analizi ve özel sorularınızı sorabilme gibi kişisel hizmetler de yer alıyor. Ücretsiz olarak yayınlanan günlük, haftalık ve aylık burç yorumları ile burcunuzun getirdiklerini öğrenebiliyorsunuz.

Uygulamada yer alan Zeynep Turan’a Sor bölümünde ise seçtiğiniz kategoriye ait sorunuzu gönderebilir, somut yanıtlar alabilirsiniz. Birden fazla sorunuz olması durumunda ise seçtiğiniz kategoriyle ilgili olan ilk sorunuz 48 saat içinde yanıtlanıyor. İkili İlişkiler bölümünü kullanarak, sizin ve partnerinizin bilgilerini girerek ipuçları alabilirsiniz.

Siz de astrolojiye meraklıysanız, pek çok kategoride hizmet sunan Twitburc uygulamasını Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Twitburc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Burç yorumları, astroloji gündemi ve astrolojiye dair pek çok konuda hizmet veren Twitburc uygulamasını akıllı telefonlarınızda kullanabilirsiniz.

Astrolojiye meraklı olan kullanıcıların hoşuna gideceğini düşündüğüm birçok hizmet sunan Twitburc uygulaması, ünlü astrolog Zeynep Turan’ın hazırladığı bilgilerden oluşuyor.

Astrolojiye meraklıysanız ve günlük burç yorumları, astroloji gündem, aşk uyumu, kişiye özel doğum haritası, ilişki analizi gibi çeşitli hizmetleri kullanmayı seviyorsanız, tüm bu hizmetlere tek bir uygulama içerisinden erişebileceğiniz Twitburc uygulamasını deneyebilirsiniz. Ücretsiz yayınlanan günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarını takip etmenize imkan sağlayan uygulamada, Zeynep Turan’a Sor bölümünü kullanarak merak ettiklerinizi iletebiliyorsunuz. İkili İlişkiler bölümünde ise kendinizin ve partnerinizin bilgilerini girerek, önemli ipuçları alabilmeniz de mümkün.

Astroloji günlük yaşantınızın bir parçası haline geldiyse ve kopamıyorsanız, birçok kategoride hizmet sunan Twitburc uygulamasını iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.