Uber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,339 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Uber ile gitmek istediğiniz bir yere lüks araç ve özel şoförle rahatlıkla gidebilirsiniz.

Özel arabayla seyahat etmeyi sevenler için muhteşem bir uygulama olan Uber bugünden itibaren Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Uber ile istediğiniz bir yere gitmek için Android cihazınız üzerinden özel şoföre sahip lüks araçlar çağırabilirsiniz. Çağırdığınız bu araç ile gitmek istediğiniz yere keyifli bir yolculuk yapmak sizin elinizde.

30 ülkede ve 130'dan fazla şehirde hizmet veren Uber sadece özel araç değil aynı zamanda taksi çağırmak istediğinizde de yardımınıza koşuyor. Uygulama üzerinden taksi çağırdığınızda beklemeden hızlı bir şekilde size taksi yönlendirmeyi iddia eden bu uygulama ödeme seçenekleriyle de oldukça gelişmiş. Sizin hizmetinize sunulan  aracın ödemesini Paypal, Google Cüzdan, Kredi Kartı ve Nakit olarak yapabilirsiniz.

Türkiye'de ilk olarak UberBLACK hizmetini devreye sokan Uber, zamanla diğer hizmetleri içinde geliştirmeler yapacaktır. UberBLACK hizmeti ise lüks araç çağırmaya yarayan bir servis. Ülkemizde yeni hizmet vermeye başladığı için belirli bir süre "MERHABA" kodu ile 50Tl'lik indirime sahip olabilirsiniz.

Diğer ülkelerde eylemlere yol açan Uber bakalım ülkemizde nasıl bir tepkiyle karşılanacak. Ücretlendirme konusunda ise kilometre başına ortalama 3 TL ödediğiniz konusunda söylentiler var.

Aşağıda Uber tarzı taksi çağırma uygulamasına göz atabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Uber

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
616 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

Uber uyglaması ile farklı bir havaya bürünün. Özel arabalar ile kendinizi önemli biri hissedebilirsiniz.

Bu uygulama ile farklı bir havaya bürünün, Uber'in yeni uygulaması  özel arabalar ile kendinizi önemli birisi gibi hissetmenizi sağlayacak. Evet şaka yapmıyoruz bu uygulama sayesinde istediğiniz seviye lüks araçları özel şoför ile birlike kapınıza kadar çağırabilirsiniz. 

Türkiye'de henüz bugün hizmete giren Uber ilk olarak özel araba servisi olan UberBLACK'ı devreye soktu. 100 araca ulaşmayı planlayan firma zamanla filosunu genişletecek. Şuanda 10 araçla hizmete başladığını ve ilginin çok olduğunu biliyoruz. Kullanıcı yorumlarında en büyük sorun kredi kartı olsa da Uber ödeme seçeneklerini geniş tutuyor. Kredi kartı, Google cüzdan, nakit ve Paypal ödeme seçenekleriyle seyahat keyfiniz bozulmayacak.

Mercedes Benz'in Türkiye ofisinden kiralanan bu araçlar göz zevkinizde zirve yaptıracak. Özel araçlarla seyahat etmek istiyorsanız acele etmenizde fayda var. Çünkü sınırlı sayıda araçlarla hizmete başlayan Uber şoför bulmakta geç kalabilir. 

Aşağıda Uber tarzı taksi çağırma uygulamasına göz atabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Uber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Uber uygulamasını Windows Phone cihazlarınızda kullanarak kendinize özel taksinizi hemen bulabilir ve yolculuk edebilirsiniz.

Uber uygulaması, uzun süredir mobil platformlarda kullanıcılara sağladığı ulaşım kolaylıkları sayesinde ünlü olmayı başardı ve isteyen kullanıcıların özel taksi şöförleri, isteyenlerin ise yolcu olabilmelerini sağlayarak kendine piyasada sağlam bir yer edindi. Dolayısıyla uygulamanın Windows Phone cihazlar için yayınlanmaması düşünülemezdi.

Uber uygulamasını kullandığınızda, en yakınınızdaki Uber sürücüsüne bir uyarı gidiyor ve böylece sizi bulunduğunuz yerden alarak başka bir yere götürmek isteyen kullanıcılar gelir elde edebiliyor, siz de daha uygun fiyata yolculuk edebiliyorsunuz.

Hangi sürücünün hangi fiyatları sunduğunu da kolayca görebiliyorsunuz ve para aktarımı Uber üzerinden gerçekleştiği için nakit olarak çalışma zorunluluğunuz da kalmıyor. Dilerseniz sürücüleri oylayabilir ve böylece kötü niyetli sürücülerin düşük puanlar alarak iş bulamamalarını sağlayabilirsiniz.

Eğer bulunduğunuz konumun tam adresini bilmiyorsanız, sürücünün sizi alabilmesi için haritada işaretleme yapabilir ve dolayısıyla GPS'in gelişmiş olanaklarından faydalanabilirsiniz. Uygulamanın arayüzü kolay kullanılır ve sade bir şekilde hazırlandığı için taksi bulmak ya da taksici olmak oldukça basit.

Faturaya ihtiyacınız varsa, yolculuğunuz tamamlandıktan sonra e-posta adresinize Uber tarafından faturanız da gönderilecektir. Büyük şehirlerdeki toplu ulaşım mantığını çok daha etkin ve işe yarar hale getiren Uber uygulaması henüz ülkemizde kullanılamıyor ancak yurtdışındaki büyük şehirlerde yaşayanlar kolayca kullanabilirler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lyft

    Lyft, Uber gibi özel taksi, araç çağırmak için kullanılabilen uygulama.
  • Uber without Internet

    Uber without Internet ile çevrimdışı olduğunuz zamanlarda taksi çağırabiliyorsunuz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.