Ücretsiz El Falı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,026 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz El Falı mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fal uygulamasıdır

Ücretsiz El Falı eğer mobil cihazlarınızı kullanarak kaderinizde ne olduğunu öürenmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir fal uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uygulama olan Ücretsiz El Falı'nda kredi sistemi bulunmakta. Bunun yanında her gün bir adet ücretsiz fal hakkına sahibiz. Bu falın haricinde fal baktırmak isterseniz saat başı dağıtılan kredileri toplayabilir veya uygulamayı paylaşarak kredi kazanabilirsiniz.

Ücretsiz El Falı ile fal baktırabilmek için ilk önce uygulama aracılığıyla elinizin fotoğrafını çekiyorsunuz. Sonrasında ise bu fotoğraf uygulamanın falcılarına gönderiliyor ve el çizgileriniz yorumlanıyor. El çizgilerinizin yorumlanması zaman aldığı için 10 dakika ile 45 dakika arasında bir süre beklemeniz gerekebilmekte. Elinizin fotoğrafını gönderdikten sonra yorum bekleyen el falınızın durumunu takip edebilmektesiniz. Falınızın yorumlanması tamamlandığında uygulama içindeki gelen kutunuza gönderiliyor ve buradan falınızı okuyabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Ücretsiz El Falı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,095 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz El Falı, iPhone'unuzun kamerasını kullanarak el falınızı baktırabildiğiniz bir uygulama.

Ücretsiz El Falı, iPhone’unuzun kamerasıyla avucunuzun fotoğrafını çekip el falınızı baktırabildiğiniz etkili bir mobil uygulama.

Her gün saat başı ücretsiz olarak verilen kredilerle günün herhangi bir saatinde 4 farklı falcıya el falı baktırabildiğiniz uygulamada el falınızın yorumlanması ve geri dönüş yapılması 10 dakika ile 45 dakika arasında değişebiliyor.

Uygulama üzerinden el falı baktırmak için tek yapmanız gereken sol avuç içinizin 1 adet fotoğrafını çekip göndermek. Bu noktadan sonra tercih ettiğiniz falcınızın size özel yorumunu bekliyorsunuz. Gelen yorumların kısa olmadığını da belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Telve - Kahve Falı, Tarot Falı, Astroloji, Fal

    Telve Fal Uygulaması İndir Android: Kahve Falı, Tarot Falı, El Falı, Yüz Falı baktırma, Burç yorumları, Yükselen burç hesaplama ve daha fazlası
  • BiFal

    Kahve falı, tarot falı, yıldız falı gibi birçok falı gerçek yorumculara yorumlatabilirsiniz.
  • Kahve Falı Sözlüğü

    Kahve falında gördüğünüz nesnelerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız Kahve Falı Sözlüğü uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Kaave Falı

    Kaave Falı, Android telefon ve tablet sahiplerinin fakat öncelikle bayanların kahve falı baktırmak için kullanabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Kazanova

    Kazanova uygulamasıyla kahvenizi içtikten sonra falınızı farklı yorumculara baktırabilirsiniz.
  • Falcı İkizler

    Falcı İkizler uygulamasını kullanarak kahve falınıza baktırabiliyorsunuz.
  • Falzade

    Falzade uygulamasında kahve fallarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yorumlatabilirsiniz.
  • Kahvemin Falı

    Kahvemin Falı uygulamasıyla kahve fincanınızı uzman falcılara yorumlatabilirsiniz.