UEFA Europa League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME

UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, canlı skor, fikstür ve daha fazlasını içeriyor.

UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, fikstür ve grupları mobilden takip etme kolaylığı sunan UEFA’nın resmi uygulaması. Avrupa’nın en büyük ikinci futbol organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele takımınızın maçlarını nerede olursanız olun bu uygulamayla canlı olarak takip edebilirsiniz.

UEFA’nın Avrupa Ligi heyecanını mobilde de takip etmek isteyenlere hazırladığı özel uygulaması UEFA Europa League (UEFA Avrupa Ligi), takımınızın maçlarını, maç ve oyuncu istatistiklerini, maçın önemli pozisyonlarını içeren videoları, maç sonuçlarını içerisine alan zengin bir içerik sunuyor. Kullanıcı arayüzü o kadar sade tasarlanmış ki tek dokunuşla takımınızın oynayacağı maçlardan kadrodaki tüm oyuncuların profil ve istatistiklerine kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

İngilizce arayüzle bizleri karşılayan UEFA Europa League (UEFA Avrupa Ligi) uygulaması ana akış, takımınız olmak üzere görünürde sadece iki sekmeden oluşuyor ancak açılır menüye dokunduğunuzda puan durumu, fikstür, canlı skor, eşleşmeler, gruplar, kazananlar, maç sonuçları, sıralama kısaca öğrenmek istediğiniz her şey karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

UEFA Europa League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetler, gruplar, puan durumu, fikstür ve daha fazlasını sunuyor.

UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi grup ve maçlarını mobilde de takip etmek isteyen futbolseverlerin telefonunda olması gereken resmi nitelikli uygulama. UEFA tarafından iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu uygulamada kura çekimleri, grup ve maçları takip etmekten takımınızın istatistik ve haberlerine her şeye yer alıyor.

Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi’nin heyecanını nerede olursanız olun takip edebilmenize imkan tanıyan UEFA Europa League uygulaması, İngilizce ancak modern – sade bir kullanıcı arayüzüyle geliyor.

Ana akıştan turnuva hakkında güncel haberlere hızlıca göz atıyor, Takımınız sekmesinden UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden takımınızın fikstür, istatistik, kadro ve diğer bilgilerine hızlıca ulaşıyorsunuz. Ayrıca maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, eşleşmeler, gruplar gibi önemli diğer içerikleri de açılır menü üzerinden görüntülüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UEFA Champions League

    UEFA Champions League, UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, puan durumu, maç sonuçları ve özetleri içeren resmi mobil uygulama.
  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • UEFA CL PES FLiCK

    UEFA CL PES FLiCK mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şut atma oyunudur
  • UEFA EURO 2016 Official App

    UEFA EURO 2016 Official App, Android cihazlarınızda turnuvayı takip edebileceğiniz resmi bir uygulamadır.
  • HTC FootballFeed

    HTC FootballFeed uygulaması ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı cebinizde.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Disc League

    Disc League, spor tabanlı bir oyun olmasına rağmen, aksiyonun ve temponun düşmemesiyle dikkat çekiyor.