UGA-CHA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Kabileyi yaratıklardan kurtarın.

UGA-CHA, internetsiz de oynanabilen savaş oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan oyunda kabileyi yaratıklardan kurtarmaya çalışıyoruz. Ekranın bir yarısında yaptığımız kart eşleştirmeleri kabilenin kaderini belirliyor. Ekran bölünmüş şekilde kartlar aracılığıyla oynanış sunan savaş oyunlarını beğeniyorsanız, oynarken keyif alacaksınız.

Eşleştirmeye dayalı savaş oyunu desem sanırım yanlış olmayacak. Kabilenin yaratıklarla olan mücadelesini izlediğimiz (karakterler üzerinde tam kontrole sahip değiliz) diğer deyişle aksiyonun döndüğü üst ekran ve kartlarla oynadığımız (karakterleri güçlendirmek için) alt ekran olmak üzere iki bölümden oluşan oyun, sonsuz oynanış sunmasıyla bir noktadan sonra sıkıcı hal almaya başlıyor. Sıkıldığınız noktada oyunu kapatmak veya otomatiğe alıp izlemek size kalmış.

Erkan Calp

UGA-CHA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
122.2 MB DOSYA BOYUTU

Kabileyi korkunç canavarlardan kurtarın.

UGA-CHA, kartları eşleştirmeye dayalı savaş oyunu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan oyunu kart savaş, kart eşleştirme oyunlarına bayılanlara öneririm. iPhone’da da iPad’de de keyifli, rahat oynanış veriyor.

Ekran bölünmüş şekilde oynanış sunan savaş oyununda tüm uğraşınız; kabile için. Korkunç yaratıklarla baş başa kalan kabilenin hayatını kurtarmaya çalışıyorsunuz. Savaşçılarınızı kontrol edemiyorsunuz. Savaş alanının alt bölümdeki kartları eşleştirmek suretiyle savaşçılarınızın güçlerini artırmak dışında yaptığınız bir şey yok. Bu arada oyun bölümlerle ilerlemiyor. Dalgalar halinde gelen yaratıklara karşı ne kadar uzun süre direnirseniz o kadar başarılı sayılıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beyblade Burst APK

    Beyblade Burst APK, destansı Beyblade savaşlarına katıldığınız üçlü eşleştirme bulmaca savaş oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu