Ugly Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME

Ugly Camera mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir kamera uygulamasıdır

Ugly Camera eğer canınız sıkılıyorsa ve biraz eğlenmek istiyorsanız size kahkahalar attırabilecek bir mobil komik kamera efektleri uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Çirkin Kamera temel olarak kendi özçekim fotoğrafınızı çekerken fotoğrafınız üzerinde modifikasyonlar yaparak görünümünüzü değiştirmenize yardımcı oluyor. Ugly Camera ile ağzınızı ve dudaklarınızı genişletebilir, kafanızı bir kavanoza dönüştürebilir, gözlerinizi pörtletebilir veya bir kendinizi bir uzaylıya çevirebilirsiniz.

Ugly Camera içerisinde farklı komik kamera efektleri yer alıyor. Fotoğraf çekerken ekranın alt kısmını kaydırarak kamera efektleri arasında geçiş yapabilir ve efekt seçebilirsiniz. Uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları cihazınıza kaydedebiliyorsunuz.

Ugly Camera içerisinde belli sayıda kamera efekti ücretsiz olarak geliyor. Daha fazla kamera efekti için uygulama içi satın alım işlemi yapabilirsiniz; fakat bu işlem zorunlu kılınmıyor. Uygulama içerisindeki efekt sayısı da yeterli seviyede.

Can Erdil Şentürk

Ugly Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
9.2 MB DOSYA BOYUTU

Ugly Camera mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır

Ugly Camera ya da Türkçe adıyla Çirkin Kamera kullanıcılara birbirinden eğlenceli fotoğraflar çekme imkanı veren ve boş zamanlarınızı kahkahalar içinde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil komik kamera uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Ugly Camera içerisinde çok sayıda komik kamera efektleri yer alıyor. Uygulama özçekim fotoğraflarınızı çekerken bu efektleri gerçek zamanlı olarak uygulamanızı mümkün kılıyor. Bu sayede fotoğrafı çekerken sonucun nasıl olacağını önceden görebiliyorsunuz. Ugly Camera ile dilerseniz ağız ve dudaklarınızı anormal derecede genişletebilir, kafanızın bir kavanoz gibi görünmesini sağlayabilir ya da kocaman patlak gözlere sahip olabilirsiniz.

Ugly Camera sadece fotoğraf değil, video ve gif animasyonları da yaratabiliyor. Ayrıca uygulama ses değiştirme özelliğine de sahip. Bu sayede komik ses kayıtları da oluşturabiliyorsunuz. Ugly Camera ile hazırladığınız fotoğrafları, videoları, gif dosyalarını veya ses kayıtlarını iOS cihazınıza kaydedebilmeniz mümkün. Uygulama içerisindeki efektlerin belli bir kısmı ücretsiz olarak sunuluyor. Daha fazla efekt satın almak için uygulama içi satın alım yapmanız gerekiyor. Fakat ücretsiz efekt seçeneklerinin de yeterli sayıda olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.