Ultimate Fishing Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en gerçekçi balıkçılık oyunu

Ultimate Fishing Simulator, mobilde oynayabileceğiniz en gerçekçi oynanış ve grafiklere sahip balıkçılık simülasyonu oyunu. Warsaw, Paris, Hamburg, New York, Ottawa, kısaca dünyanın dört bir yanındaki balıkları tuttuğunuz ultra gerçekçi bir balıkçılık simülatörü. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Mobil platformda birçok balık tutma, balık yakalama, balıkçılık simülasyon oyunu var lakin Ultimate Fishing Simulator kadar hiçbiri beni etkilemedi. Grafikler tek kelimeyle efsane! Balıkları tuttuğunuz yerler gerçeğiyle birebir, balıkların görüntülerinden hareketlerine gerçekçilik akıyor ve oltayla bekleyen bir karakterin yerine geçmiyorsunuz; balığınızı tutmaya gidiyorsunuz. Elinizde oltayla dolaşıyor, tekneniz veya sandalınızla sulara açılıyor, açık sularda dilediğiniz noktada balık tutmanın keyfini sürüyorsunuz. Diğer oyunlardaki gibi her oltayı atışınızda balık yemi yutmuyor, kolayca çekemiyorsunuz. Ekipmanlarınızı kullanarak balıkların yerini tespit etmeniz, ağınızı ayarlamanız, oltanızı da ustalıkla kullanmanız gerekiyor.

 

Erkan Calp

Ultimate Fishing Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
565 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en gerçekçi balık tutma oyunu

Ultimate Fishing Simulator, mobildeki en iyi balıkçılık simülasyonu oyunu. Mobil platformdaki balık tutma, balık yakalama oyunlarından yüksek kalitede animasyonlarla güçlendirilmiş grafiklerinin yanında gerçekçi ve özgür oynanış sunmasıyla ayrılıyor. iOS platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunu şiddetle tavsiye ederim.

Polonya, Almanya, Amerika, Kanada, Fransa ve daha birçok ülkenin gözde şehirlerinde balık tuttuğunuz bir balıkçılık simülatörü Ultimate Fishing Simulator. Karakterin yerine geçiyorsunuz ve elinizde olta balıkların olduğunu düşündüğünüz yere doğru yürüyerek, bazen de tekneniz ya da salınızla gidiyorsunuz. Balıklar, tutulmayı beklemiyor; sizin onları bulmanız gerekiyor. Balıkların yerini tespit etmenize yardımcı ekipmanlar var. Ekipmanlarınızla öncelikle yerlerini bulup oltanızı atıyorsunuz.

Ultimate Fishing Simulator Özellikleri

  • Gerçekçi grafik ayarında 12 gerçek balık tutma yeri
  • Farklı ülkelerden 6 şehir
  • Olta takımı ve ekipman
  • Birçok balık türü
  • Balık tutma etkinlikleri, turnuvaları

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fishing Planet APK

    Akıllı telefonlarınızda balık tutma keyfi yaşayacağınız Fishing Planet APK, muhteşem grafikleri ve oyun fiziğiyle birlikte karşımıza çıkıyor.
  • Real Fishing Ace Pro

    Real Fishing Ace Pro, farklı yerlerde farklı hava koşullarında balık tutma keyfi yaşatan Android oyunu.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Fishing Mania 3D

    Fishing Mania 3D, Android cihazlarınızda balık tutma becerinizi geliştirebileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.
  • The Fishercat

    Kedili balık tutma oyunu
  • The Fish Master!

    Voodoo'nun yeni oyununda balık tutuyoruz.
  • Fishing Championship

    Gerçekçi atmosfere sahip bir balık tutma oyunu
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.