Ultimate Guitar Tabs

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME
19.8 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Guitar Tabs uygulaması ile yüz binlerce tab ve akora çevrimdışı erişebilirsiniz.

Ultimate Guitar Tabs, milyonlarca şarkının akor, tab ve sözlerine erişebileceğiniz harika bir müzik uygulaması. Amatör ve profesyonel olarak gitar çalan herkese yönelik bu uygulama ile popüler parçaların akustik, elektrik gitar ve ukulele nasıl çalındığını öğrenebilirsiniz.

800.000’in üzerinde tab içeren ve sürekli olarak güncellenen popüler gitar tabı ve akor sitesi Ultimate Guitar Tab’ın iPhone ve iPad uygulamasıdır. Şarkının orijinalini yansıtan interaktif tablar, ücretsiz günlük dersler, milyonlarca akor dahil onlarca içeriğe çevrimdışı erişme izni veren uygulamada gitarınızın akorunu en doğru şekilde yapmanıza yardımcı olan hassas tuner da bulunmaktadır.

Ultimater Guitar Tabs üzerinde sunulan tabları yazdırabiliyor, paylaşabiliyor, tab ve akorları tek dokunuşla dışa aktarabiliyor, yazı tipi ve boyutunu değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca tabları tek bakışta görmeniz için de “ekrana sığdır” özelliği bulunuyor.

Eğer yeni gitar çalmaya başladıysanız, severek dinlediğiniz parçaları nasıl çalacağınızı düşünüyorsanız yüz binlerce tab ve akoru bulabileceğiniz Ultimate Guitar Tabs tam size göre.

Erkan Calp

Ultimate Guitar Tabs

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Guitar Tabs, 300.000'den fazla akor ve taba Windows Phone cihazınızda ulaşabileceğiniz kaliteli bir müzik uygulaması.

Ultimate Guitar Tabs, gitar, bas ve bateri tablarını ve akorlarını Windows Phone cihazınız üzerinden görüntülemenize izin veren bir uygulama ve de oldukça popüler. 300.000’den fazla tab ve akor ile mobilde kullanabileceğiniz en geniş içerikli tab görüntüleme uygulaması.

Gitar ve davul çalmayı yeni öğrenen biri olarak parçaları nasıl çalacağınızı düşünüyorsanız Ultimate Guitar Tabs’ın geniş arşivine göz atmanızı öneririm. Yüzbinlerce akor ve tabı bünyesinde barındıran, dünyanın en geniş veri tabanına sahip Ultimate-Guitar adresinde bulunan tablara mobil cihazınızdan ulaşma ve cihazınıza indirerek çevrimdışı ulaşma kolaylığı sunan Ultimate Guitar Tabs uygulaması Windows Phone platformunda da hem görsel hem de içerik olarak başarılı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Tahmin edeceğiniz üzere bu platformda da ücretli.

Ultimate Guitar Tabs sitesinden satın aldığınız tab ve akorları senkronize ederek bir daha alma zahmetinden kurtaran uygulamanın en dikkat çeken özelliği tab paketleri. Uygulamayı geliştirenler tarafından önceden hazırlanmış tab paketleri arasında özel parçaları (aşk şarkıları, yılbaşı şarkıları gibi) veyahut müzik türlerini (rock, metal, pop gibi) bulabiliyorsunuz.

Her tab türü (gitar, bas, bateri, akor) için en iyi 100 listesi sunarak popüler parçaların tablarına daha rahat erişme imkanı tanıyan Ultimate Guitar Tabs uygulamasının beğendiğim diğer bir özelliği de gelişmiş arama fonksiyonu oldu. Bir parçanın sadece solo kısmını arıyorsanız anında ulaşabiliyorsunuz veyahut zorluk düzeyine, akor ayarlarına göre filtreleme yapabiliyorsunuz.

Ultimate Guitar Tabs, yeni enstrüman çalmaya başlamış kişilerin yanında orta düzeyde bilen kişilerin de kullanabileceği bir gitar, bas, bateri tab ve akor uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • guitarism - pocket guitar

    guitarism - pocket guitar gerçekçi seslere sahip bir gitar çalma uygulamasıdır
  • Coach Guitar

    Gitar çalmayı öğrenmek istiyorsanız, Coach Guitar uygulamasındaki eğitim içeriklerini inceleyebilirsiniz.
  • Real Guitar Free

    Real Guitar Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz en iyi ve en gerçekçi gitar simülasyonlarından bir tanesidir.
  • Guitar Tuner

    Guitar Tuner uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca gitar akordunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Go! Guitar

    Go! Guitar, gitar çalmaya meraklı olan fakat bir gitar sahibi olmayan mobil cihaz kullanıcılarına gitar çalma fırsatı sunan yararlı ve eğitici bir iOS uygulamasıdır.
  • Guitar - real games &lessons

    İstediğin gitarı seç ve çalmaya başla.
  • GuitarTuna

    Guitar Tuna, ücretsiz olarak sunulan ve kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken bir akort uygulaması olarak beğeni topluyor.
  • Guitar Flash

    Guitar Flash, Guitar Hero'ya benzerliğiyle öne çıkan eğlenceli bir iOS oyunu.