ULTRAFLOW 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.

ULTRAFLOW 2, masa hokeyi ve mini golf oyunlarının tek bir oyun içerisinde birleştirilerek oluşturulduğu yeni ve oldukça farklı bir Android bulmaca oyunu.

Oyunun birinci serisi ile başarıyı yakalayan geliştirici, ikinci seri ile daha da geliştirdiği oyunu ile yine iddialı. Grafiklerinden oynanışına kadar oldukça dinamik bir yapıya sahip olan Ultraflow 2, kısa süre içerisinde iOS için de çıkmış olacak.

Oyunun sunulan ücretsiz versiyonunda 180 adet bölümü oynayabiliyorsunuz. Premium alırsanız 180 zorlu bölüm  daha oynayabilmek mümkün oluyor. Zorlu bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız kendiniz bir de bu oyunla sınamak için hemen Android telefon ve tabletlerinize indirmenizi tavsiye ediyoruz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ULTRAFLOW

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Pinch 2 Special Edition

    Pinch 2 Special Edition keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir bulmaca oyunu.
  • Plumber 2

    Plumber 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor ve zevkli bir bulmaca oyunudur.