ULTRAFLOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Ultraflow, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca ve beceri oyunudur. Stratejik kararlar vermenize dayanan bu oyunda amacınız topu hedefe ulaştırabilmek. Fakat bu göründüğü kadar kolay değil.

Minimalist tasarımı ve sadeliği ile dikkat çeken oyun aslında o kadar karmaşık değil fakat her beceri oyunu gibi gittikçe zorlaşıyor diyebilirim. Her levelde biraz daha karmaşık bir yolla karşılaşıyorsunuz.

Oyunda amacınzı yukarıda da dediğim gibi topu hedefe ulaştırmak fakat bunun için duvarlara çarptırmanız gerekiyor. Yalnız belli sayıda çarptırma hakkınız var bu yüzden dikkatli olmalısınız.

Özellikler:

  • 99 level.
  • Tamamen ücretsiz.
  • Reklam yok.
  • Google Play kazanımları.
  • Tabletlere uyumlu.

Orijinal bir beceri oyunu arıyorsanız, Ultraflow'u tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

ULTRAFLOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
37.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS için sade ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız ULTRAFLOW mutlaka denemeniz gereken bir örnek.

Sade ve akıcı bir beceri oyunu arıyorsanız ULTRAFLOW isimli bu çalışma iOS cihazlarınızı ihya edecektir. Uygulama içi satın alma derdi olmayan ve reklamlardan tamamen arındırılmış bu oyun şaşırtıcı bir şekilde tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. 99 bölümün tamamını oynarken eğlencenizi baltalayacak herhangi bir unsura rastlamak mümkün değil. Hem beceri hem de zeka gerektiren oyunda amacınız sürükleyerek kontrol ettiğiniz topu harita içerisinde işaretli olan yere ulaştırmak. Bunu yaparken ekranda yer alan engebelerden uzak durup yardımcı olan nesnelerden yararlanıyorsunuz.

İlk anlatımda kulağa oldukça kolay gelen oyun sınırlı tekrar sayılarıyla hataları pek affetmiyor. Sade grafiklerle estetiği yakalamış olan oyun sizi keyif dolu bir oyun yolculuğuna çıkartıyor ama işin sadece eğlence kısmından bahsedersek bir şeyleri eksik bırakmış oluruz. Tutkulu bir oyuncuysanız dişlerinizi birbirinize geçireceğiniz anları da yaşayacaksınız, çünkü oyun ilerledikçe zorluk seviyesi de yavaşça tırmanmaya başlıyor.

Olumsuz bir yönünü bulmakta güçlük çektiğimiz ULTRAFLOW, mobil cihazlar için çıkmış en mükemmel çalışma olmayabilir, ama beğenilmeyecek bir yan da bırakmadan akıcılığı ve sadeliği bir araya getirmiş. Üstelik daha önce de bahsettiğimiz gibi herhangi bir reklam veya uygulama içi satın alma barındırmayan oyun tamamen ücretsiz. Çerezlik oyunlar kategorisinde ihtiyaç duyulan tüm gereksinimleri yerine getiren ULTRALOW, kısa molaların büyük eğlencesi olmaya aday.

Alper Çetiner

ULTRAFLOW

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone için sade ve eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız ULTRAFLOW mutlaka denemeniz gereken bir örnek.

Windows Phone için ücretsiz bir beceri oyunu olan ULTRAFLOW, hem uygulama içi satın alma seçeneklerine sahip değil hem de reklamlardan bile arındırılmış bir çalışma. Beceri yeteneklerinize keskin bir zeka gerektiren bulmacalar da yerleştiren bu oyunda yapmanız gereken şey her bölümde sahip olduğunuz topu engebeli bir zeminden ekranda yer alan hedef noktasına ulaştırmak. Kulağa aslında kolay gelen bu işlem için tekrar deneme şansınız ise oldukça sınırlı.

Sade ve zarif grafiklerle temel semboller üzerinden yürüyen oyun tasarımında 99 farklı seviye boyunca hedefi tutturmanız gerekiyor. Bu hedefi gerçekleştirirken hem keyif alacaksanız hem de sinirden dişlerinizi sıkacağınız anlar da olacak. Zamanla daha da zor olan bölümler içerisinde isabet yeteneği, sabır ve zamanla gibi özelliklerinizi sınama şansınız olacak.

ULTRAFLOW ile ilgili şikayet edebileceğimiz bir nokta bulamadık. Oyun belki de mobil cihazlar için çıkan en derin çalışmalardan biri değil ama bir iyi niyet göstergesi olarak tamamen ücretsiz ve reklamsız olarak sunulmuş olması büyük bir artı puan. Bunun yanında sade grafikler akıcı bir oynanışı da yanında getiriyor. Çerezlik oyunlar kategorisinde görevini tamamen yerine getirebilecek bir donanıma sahip olan bu çalışma sizde bağımlılık yaratabilir. Nitekim, ufak molalarda kolaylıkla oynayabileceğiniz bölümler ufak bir heyecan için ideal.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.