UltraTuner

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

UltraTuner oldukça hassas bir mobil gitar akort etme uygulamasıdır

UltraTuner kullanıcılara gitarlarını doğru ve pratik bir şekilde akort etme imkanı veren bir mobil gitar akort uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir akort uygulaması olan UltraTuner ister stüdyoda olsun, ister sahnede olsun kolayca akort işlemini gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor. UltraTuner'ın kullandığı algoritma sayesinde uygulama diğer akort uygulamalarına göre çok daha hassas bir şekilde sesleri algılayabiliyor ve gitarınızı akort etmenizi sağlıyor.

Eskiden enstrümanları akort etmek için telefondaki arama sesi kullanılırdı. Bu hat sesinden yararlanılarak gitarlardaki La sesi doğru ayara çekilebilirdi. Neyse ki teknoloji gelişti ve mobil cihazlar akıllı hale geldi. Artık telefonumuzla gitarımızı akort etmek için arama yapmak yerine UltraTuner uygulamasını açarak her teli ayrı ayrı kısa süre içerisinde akort edebiliyoruz. Uygulama temel olarak çaldığınız telin sesini algılıyor ve size doğru ses olup olmadığını görsel olarak bildiriyor.

UltraTuner farklı ihtiyaçlarınıza cevap vermeyi başarabilen bir uygulama. UltraTuner'ın sahne modunda büyük bir görsel panel kullanılıyor. Bu sayede karanlık veya az ışığa sahip sahne gibi ortamlarda kolayca telefonunuzun ekranını takip edebiliyor ve akort işlemnini gerçekleştirebiliyorsunuz. Uygulamanın stüdyo modunda ise UltraTuner size ses dalgaları gösteriyor ve böylece daha hassas akort yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

UltraTuner

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME
11.9 MB DOSYA BOYUTU

UltraTuner oldukça hassas bir gitar akort uygulamasıdır

UltraTuner eğer gitarınızı hızlı ve doğru bir şekilde akort etmek isterseniz kullanabileceğiniz bir mobil gitar akort uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde kullanabildiğiniz UltraTuner akort uygulaması piyasadaki en hassas gitar akort araçları arasında yer alıyor. Uygulamanın kullandığı algoritma insan kulağının algılayamayacağı frekansları bile algılayabilmekte. UltraTuner kullanıcıları uygulama içerisinde akort mekanizmasının hassasiyetini kendileri de belirleyebiliyorlar.

UltraTuner müzisyenlerin farklı ihtiyaçlarına da hitap etmekte. Uygulama içerisinde 2 farklı akort modu yer alıyor. Bu modlardan stüdyo modu ses dalgası görünümünü ekranınıza veriyor ve bu sayede hassas bir şekilde akort işini gerçekleştirebiliyorsunuz. Sahne modu ise karanlık ve ışığın az olduğu ortamlar düşünülerek geliştirilmiş. Bu modda akort işlemini ekrandaki büyük ışıklı göstergeyi takip ederek yapabiliyorsunuz. Siz doğru sesi yakalayınca ışık yeşil oluyor.

Apple Watch desteğine sahip olan UltraTuner ile gitarların yanısıra bas gitarlar da akort edilebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması