UMKE Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
9.2 MB DOSYA BOYUTU

UMKE Mobil uygulaması ile acil kurtarma taleplerinizi anında iletebilirsiniz.

UMKE Mobil uygulaması ile Android cihazlarınızdan acil yardım talebinde bulunabilir ya da ekip arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan ve doğal afetlerde, kazalarda, afetlerde ilk tıbbi müdahaleyi yapan çalışanlardan oluşan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi için geliştirilen UMKE Mobil uygulaması, acil durum vakalarını daha çabuk bildirme imkanı sunuyor. UMKE personellerinin acil durum vakalarına hızlıca ulaşabilmesi amaçlanan UMKE Mobil uygulamasında, personeller de ekip arkadaşlarıyla iletişime geçebiliyorlar.

UMKE personelinin ekip arkadaşlarına konum, fotoğraf, video ve mesaj paylaşımına izin veren UMKE Mobil uygulaması, bunun yanında kendileri için gönderilen duyuru ve anketlere de katılım sağlayabiliyorlar. Acil durumlarda zaman kazandıran UMKE Mobil uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

UMKE Mobil

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

UMKE Mobil uygulamasıyla, akıllı telefonlarınızdan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

UMKE Mobil uygulaması, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi’ne iOS işletim sistemli cihazlarınızdan anında yardım talebinde bulunmanızı sağlıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen UMKE Mobil uygulaması doğal afetlerde, kazalarda ve afetlerde hayat kurtaran ve ilk müdahaleyi yapan çalışanların yer aldığı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi’nden yardım istemenize ve ekip üyelerinin birbirleriyle iletişimini sağlıyor. Çeşitli felaket anlarında kolayca yardım talebinde bulunabileceğiniz UMKE Mobil uygulamasında, sağlık personelleri de ekip arkadaşlarına konum, video, fotoğraf ve mesaj paylaşımlarında bulunabiliyor.

UMKE personellerinin kendilerine gönderilen duyuru ve anketleri görebileceği ve katılım sağlayabileceği UMKE Mobil uygulaması, UMKE temel eğitimini ve ilk yardım eğitimini de içeriyor. Eğer siz de acil durumlarda yardım talebinde bulunmayı kolaylaştırmak istiyorsanız, UMKE Mobil uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Medical Park Mobil

    Medical Park Mobil uygulaması randevu işlemleri, laboratuvar sonuçları ve yol tarifi gibi özellikler sunuyor.
  • ÜTS Mobil

    Kozmetik ürünlerin kayıtlı olup olmadığını sorgulayın.
  • GG Research

    GG Research, pandemi döneminde kişilerin mental sağlığının korunmasına yönelik geliştirilmiş bir mobil uygulama.
  • Eczanem Nerede

    Eczanem Nerede İndir (Android Uygulaması): Eczanem Nerede mobil uygulaması ile yakındaki eczaneleri aramak, Nöbetçi eczaneleri bulmak çok kolay.
  • İlaç Takip Sistemi Mobil

    İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.
  • Loona: Bedtime Calm & Relax

    Loona: Bedtime Calm & Relax (Android), uyumada zorluk çekenlere yardımcı harika bir uygulama. Loóna, 2020'nin en iyi mobil uygulaması
  • mymediks

    mymediks uygulaması ile sağlık kayıtlarınızı mobil cihazınızda tutabilir, 7/24 ulaşabilirsiniz.
  • AŞILA APK

    T.C. Sağlık Bakanlığı AŞILA mobil uygulamasıdır. AŞILA uygulaması ile Kovid-19 aşı takibi yapılacak. AŞILA APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.