Undead 2048

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Undead 2048, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Son derece keyifli bir oynanışa sahip olan oyunda benzer canavarları eşleştirerek ilerliyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Hoş atmosferi ve kaliteli görselleriyle ön plana çıkan oyunda yüzlerce farklı kombinasyonu uygulayabiliyorsunuz. Hayatta kalmak için dikkatli olmanız gereken Undead 2048, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda puanlar kazanabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Undead 2048 mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Undead 2048 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Undead 2048

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
207 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu

Undead 2048, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli ve sürükleyici bir bulmaca oyunu olarak tanımlayabileceğiniz oyunda zorlu görevlerin de üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Aynı tür canavarları eşleştirerek ilerleyebileceğiniz oyunda benzer canavarları eşleştirerek ilerliyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Hoş atmosferi ve kaliteli görselleriyle ön plana çıkan oyunda yüzlerce farklı kombinasyonu uygulayabiliyorsunuz. Hayatta kalmak için dikkatli olmanız gereken Undead 2048, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Klasik 2048 oyununun daha gelişmiş bir sürümü olarak dikkatimizi çeken oyunda hoş bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Undead 2048 mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Undead 2048 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.
  • 2048 Bricks

    2048 oyunu tetrisle buluşuyor.
  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • DEAD 2048

    2048 tabanlı zombili kule savunma oyunu
  • City 2048

    City 2048, Android platformunda popüler bulmaca oyunu 2048'in şehir sürümü olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Balls 3D

    2048 Balls 3D Android oyununda numaralı topları düşürerek ilerliyoruz.
  • Turn Undead 2: Monster Hunter

    Mumya Kralı bulup cehenneme göndermelisiniz.