Undead Nation: Last Shelter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

En iyi hayatta kalanları toplayın ve zombileri yenin.

Rakiplerini yenmek için gerçek zamanlı olarak diğer oyunculara meydan okuyun. Arazi avantajından yararlanmak için kendinizi konumlandırın ve fethi kendi lehinize çevirin. Zombi dolu binalar üzerinde savaşın ve bölgenizin hüküm süren şampiyonu toprakları ele geçirin.

Size özgü bir savaş alanı oluşturmak için binalar ve tesisler oluşturun. Üssünüzü ve ekibinizi güçlendirmek için ilaç, yiyecek ve malzemeler üretin. Odaları birleştirin, tuzakları ayarlayın ve diğer oyuncuların saldırısına karşı savunmak için üssünüzü güçlendirin. Savaşta size yardımcı olacak bir dizi taktikleri seçerek stratejiler kullanın.

Düşmanlarınızın savunmasındaki deliklerden yararlanın ve savaşı kontrol altına alın. Oyun stilinizle evrimleşen Survivors ve taktiklerin sonsuz olası kombinasyonları kullanarak zombilere geçit vermeyin!

 

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last Shelter: Survival

    Zombili strateji oyunları arasında en iyisi
  • Doomsday: Last Survivors

    Doomsday: Last Survivors, stratejik olarak taktiklerinizi oluşturup, düşmanlarınızın zombi güçlerine karşı savaş vereceğiniz Android bir oyundur.
  • Last Empire-War Z

    Last Empire-War Z, karanlık zamanlarda eğiteceğiniz askerler ile düşman güçlerine karşı çıkmanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Civilization War - Last King

    Kendi uygarlığını seç ve geliştir.
  • Alive In Shelter

    Hayatta kalma adına zorlu bir mücadele içerisine gireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Alive In Shelter: Moon

    Ay’da bir barınak kurarak yeni bir yaşam alanı keşfedebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Last Planets

    Last Planets, kendi gezegeninizi geliştirdiğiniz online strateji oyunu.