ÜniMenüm

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

ÜniMenüm uygulaması ile Türkiye'de bulunan yüzlerce üniversitenin yemekhane listelerine hızlıca erişebilrsiniz.

ÜniMenüm, Türkiye’de bulunan 100’den fazla üniversitenin yemekhanelerinin haftalık yemek listesine ulaşabileceğiniz hızlı, basit kullanımlı ve ufak boyutlu bir uygulamadır.

Karmaşık menüler içermeyen uygulama ile istediğiniz devlet ve vakıf üniversitenin yemekhanesinde sunulan leziz yemeklere hızlıca göz atabilirsiniz. Üniversiteler alfabetik sırayla listelenmektedir. Yemek listesini almak istediğiniz üniversiteye ardından “Seç” butonuna dokunduğunuz o üniversitenin yemek listesi anında karşınıza gelmektedir. O gün veya ertesi gün okuduğunuz üniversitenin yemekhanesinde kahvaltıda, öğle ve akşam yemeğinde ne çıkacağını görebilirsiniz. Öğünler arası geçiş yapmak için horoz, güneş ve ay simgelerine dokunuyorsunuz. Uygulama aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğundan yemek listeleri sürekli güncel şekilde karşınıza geliyor.

Yüzlerce üniversitenin yemekhane listesini bir araya toplayan ÜniMenüm uygulamasında menüsünü paylaşmayan üniversitelerin yemek listesini göremiyorsunuz. Bunun haricinde oldukça pratik ve yararlı bir uygulama.

Erkan Calp

ÜniMenüm

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

ÜniMenüm, Türkiye'deki devlet ve vakıf üniversitelerinin yemekhanelerinin menülerini öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.

Bir üniversite öğrenci iseniz, boğazınıza düşkün biriyseniz ve de yemeklerde seçiciyseniz üniversitelerin yemekhane menülerini anında karşınıza seren ÜniMenüm adlı uygulama tam size göre. Tamamen ücretsiz bu uygulamayı iPhone’unuza yükleyerek eğitim gördüğünüz üniversitenin yemekhanesinin yemek listesini anında öğrenebilirsiniz. Böylelikle yemekhaneye girdiğinizde sürprizle karşılaşmazsınız.

ÜniMenüm, hem iPhone hem de iPad’lerde kullanılabilen üniversiteliler için hazırlanmış çok faydalı bir uygulama. Türkiye’de bulunan yüzlerce devlet ve vakıf üniversitesinin yemekhanelerinin listesine ulaşmak bu uygulama ile saniyelerinizi alıyor. Günün menüsünü ve o haftanın menüsünü öğrenebiliyorsunuz.

Yemek listelerini en doğru şekilde sunmak için internet bağlantınızı ihtiyaç duyan uygulama oldukça pratik hazırlanmış. Alfabetik sıraya göre dizilmiş üniversitelerden dilediğinize dokunup “Seç” butonuna bastığınızda –internet bağlantı hızını ne olursa olsun- yemek listesi anında karşınıza geliyor.

ÜniMenüm, her üniversitelinin cebinde bulundurması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.