United Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Oluşturduğumuz desteler ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.

NoGame Ltd tarafından geliştirilen ve mobil strateji oyunları arasında yer alan United Legends ücretsiz olarak oynanmaya başlandı.

United Legends dünyasına giriş yaparak ülkemizi korumaya çalışacağımız oyunda görsel efektler ve grafik açıları hiç olmadığı kadar başarılı bir şekilde karşımıza çıkacak. Farklı ülkelerden onlarca farklı efsanevi kahramanın yer aldığı oyunda düşmanlara karşı savaşacak ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Farklı kahramanlar arasından seçimler yaparak rakiplerimize karşı hamleler gerçekleştireceğimiz yapımda en iyi saldırı destelerini oluşturmaya çalışacağız. Farklı ödüllerin kilitlerini açarak onları kullanabilecek ve düşmanları daha hızlı bir süre zarfında etkisiz hale getirebileceğiz.

500 binden fazla oyuncu tarafından hem Android hem de iOS platformunda oynanan yapım tamamen ücretsizdir.

Doğukan Çağlakpınar

United Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
179.1 MB DOSYA BOYUTU

Oluşturduğumuz desteler ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.

Günümüzde 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanan United Legends tamamen ücretsiz olarak yayınlanmış bir mobil strateji oyunudur.

NoGame Ltd imzası ile geliştirilen ve yayınlanan United Legends ile ülkemizi savunacak, düşmanlara karşı savaşacak ve bu savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız. Lider tablolarınında yer aldığı yapımda oyuncular seçtikleri kahramanlar ile gerçek zamanlı olarak düşmanlara karşı savaşacaklar.

Dünyanın farklı noktalarındaki oyuncuları karşı karşıya getirecek olan yapımda oluşturduğumuz desteler ile rakiplerimizi etkisiz hale getirebilmek için taktiksel savaşlar gerçekleştireceğiz. Başarılı grafiklerin ve zengin bir içeriğin de bulunduğu mobil strateji oyununda yoğun görsel efektler de yer alacak.

Oyunda bulunan kahramanların kendilerine has özellikleri ve saldırı güçleri yer alacak. Oyuncular bu saldırı güçlerini geliştirerek daha etkili bir hale getirebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Divine Legends

    Gerçek zamanlı kule savunma oyunu oynayacağız.
  • United Front

    MMO savaşlarına katılacağız.
  • Mini Legends

    Rengarenk bir atmosferde savaşacağız.
  • Robin Hood Legends

    Bulmacaları çözerek ilerlemeye çalışacağız.
  • RAID: Shadow Legends

    Teleria dünyasını kurtarmak için savaşacağız.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Idle Arena: Evolution Legends

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.