Universal Copy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,807 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

Universal Copy, yazı kopyalamaya izin vermeyen uygulamalardan metni kolaylıkla almanıza imkan tanıyor.

Universal Copy, yazı kopyalamaya izin vermeyen mobil uygulamalarda metin bölümünü dilediğinizce almanıza imkan tanıyan ücretsiz bir Android uygulaması.

Sıklıkla kullandığımız mobil uygulamalarda beğendiğimiz ve başkalarının da görmesini istediğimiz yazıları kopyalamak için uzunca dokunmamız kafi olsa da bazı uygulamalar niyeyse bunu yapmamıza müsaade etmiyor. Universal Copy adlı uygulama bu noktada işe yarayan bir uygulama. Android’in dahili erişilebilirlik ayarlarını kullanarak kopyalamaya izin vermeyen uygulamalardan yazıyı çekip çıkarmamızı sağlayan uygulama bildirimler menüsüne yerleşiyor ve yazı kopyalayacağınız vakit yazı alanına tek dokunuş yapmanız yeterli oluyor.

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Tumblr ve daha nice uygulamadan yazı kopyalamayı destekleyen uygulama tamamıyla ücretsiz ve reklam içermiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BlackBerry Universal Search

    BlackBerry Universal Search, Android cihazınızda bütün verileri aramanıza olanak tanıyan başarılı bir uygulamadır.
  • Copy My Data

    Copy My Data uygulamasını kullanarak kolayca yeni Android cihazınıza eski cihazınızdaki kişisel bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
  • SURE Universal Remote

    SURE Universal Remote, televizyon izlerken kanalı kumanda yerine akıllı telefonunuzla değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android kumanda uygulaması.
  • Universal TV Remote

    Universal TV Remote, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak televizyonlarınızın kontrolünü sağlayabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Easy Universal TV Remote

    Easy Universal TV Remote uygulaması sayesinde internet bağlantısı olan televizyonlarınızı mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz.
  • Copy

    Copy, Android kullanıcılarının dosyalarını yedekleyebileceği güvenli ve kullanışlı bir bulut depolama servisidir.
  • Copy Bubble

    Copy Bubble uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca kopyala yapıştır işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Easy Copy

    Easy Copy uygulamasını kullanarak Android cihazınızda kopyaladığınız verileri diğer uygulamalarla kolayca paylaşabiliyorsunuz.