Universe Surfing

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda yolculuk yaparak çeşitli gezegenler keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Uzayda yolculuk yaparak keyifli uçuşlar yapabileceğiniz ve çeşitli görevleri tamamlayarak yeni gezegenler keşfedebileceğiniz Universe Surfing, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Uzay temalı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı uçaklar kullanarak uzayda sörf yapmak ve yıldız çizerek yolunuza devam etmektir. Çeşitli engellerin arasından geçerek farklı gezegenlere yolculuk yapmalı ve yeni yerler keşfederek seviye atlamalısınız. Bu sayede puanlar toplayabilir ve uzay aracınızı geliştirerek parkurlarda daha hızlı hareket edebilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden güzel uzay araçları ve onlarca farklı gezegen yer almaktadır. Ayrıca sizi engellemek için yapılmış sayısız engel bulunmaktadır. Engelleri aşarak size verilen görevleri başarıyla tamamlamalı ve yeni bölümlerin kilidini açmalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren Universe Surfing, uzayda sörf yapabileceğiniz keyif verici bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Universe Surfing

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
238.4 MB DOSYA BOYUTU

Uzayda yolculuk yaparak çeşitli gezegenler keşfedebileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Uzay boşluğunda macera dolu bir yolculuğa çıkabileceğiniz ve farklı gezegenler keşfedebileceğiniz Universe Surfing, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden ve farklı tasarımı ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Fantastik uzay temaları ve eğlenceli müzikler ile donatılmış bu oyunda amaç, çeşitli uzay araçları kullanarak uzay boşluğunda hızla ilerlemek ve zorlu engelleri aşarak sizden istenilen şekilleri çizmektir. Uzayda sörf yaparak onlarca farklı gezegene rastlayabilir ve puan toplayarak yeni yerleri keşfedebilirsiniz. Topladığınız puanlar sayesinde uçaklarınızın özelliklerini geliştirebilir ve yeni araçlar satın alabilirsiniz. Maceraya doyacağınız ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı gezegen ve birbirinden hızlı birçok uzay aracı yer almaktadır. Ayrıca parkurlarda sizi engellemek için tasarlanmış yüzlerce engel bulunmaktadır. Uzay boşluğunda hızla hareket ederek görevleri tamamlamalı ve yeni gezegenler keşfetmelisiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz Universe Surfing, farklı tasarımı ve keyif verici bölümleri ile ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flip: Surfing Colors

    Mobil cihazınızda kaykay sürmeye ne dersiniz?
  • Warriors of the Universe Online

    Kendi oluşturduğunuz karakterlerle aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.