Üniversite Not Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Ders notlarınızı yazarak, dersi geçebilmek için almanız gereken notları hesaplayabilirsiniz.

Üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği Üniversite Not Hesaplama uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden ders notlarınızı hesaplayabilirsiniz.

Üniversite öğrencilerinin vize ve final dönemlerinde en sık yaptıkları işlerden biri de ders notu hesaplamaktır sanıyorum. Finalden veya bütünlemeden kaç alsam geçerim? türünden soruların yanıtını işlemler arasında kaybolmanıza gerek kalmadan sizin yerinize hesaplayan Üniversite Not Hesaplama uygulamasında vize, final ve bütünleme notlarınızı girerek ortalamanızı kolayca hesaplayabiliyorsunuz.

Not hesaplama ekranında vize ve final notunuzu girdiğinizde, ortalamanızı hızlıca hesaplayabilirsiniz. Vize ve Ortalama notunuzu girdiğinizde ise finalden kaç almanız gerektiğini hesaplayabileceksiniz. Biraz karışık gibi görünse de, birkaç denemeden sonra uygulamanın çalışma prensibini kolayca kavrayabileceğinizi düşünüyorum. Ortalama hesaplanırken, harf notlarının 100’lük not sisteminde hangi notlara karşılık geldiğini bilemiyoruz. Eğer, bölümünüzde çan sistemi kullanılıyorsa hesaplamalarınızı buna göre yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hedef.in Puan Hesaplama

    Hedef.in Puan Hesaplama uygulaması ile çözdüğünüz denemelerden kaç puan alabileceğinizi hesaplayabilirsiniz.
  • YKS Edebiyat Not ve Soru

    Üniversite sınavlarına dilediğiniz yerden çalışmak için YKS Edebiyat Not ve Soru uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Tercih Robotu

    Tercih Robotu, üniversite adaylarının puan hesaplama işlemlerini yaparak girebileceği üniversiteleri başarı sıralamasına göre sıralayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi

    Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi, üniversite öğrencileri ve personelleri için çeşitli uygulamalara erişim imkanı sağlıyor.
  • YKS Meslek Analizi

    YKS Meslek Analizi (Android İndir): Mesleklerin maaş, iş bulma süresi, istihdam oranı gibi verilerini sunan harika bir eğitim uygulaması
  • Üniversite Öğrenci Sistemi

    Üniversite Öğrenci Sistemi, Türkiye'deki üniversitelerde okuyan öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği bir Android öğrenci sistemine giriş uygulaması.
  • İzmir Üniversite Etkinlikleri

    İzmir Üniversite Etkinlikleri, İzmir'de bulunan tüm üniversitelerde yer alan etkinlikleri görüp hakkında bilgi alabileceğiniz faydalı bir Android uygulamasıdır.
  • Pakodemy

    Üniversite sınavlarına hazırlanırken Pakodemy uygulaması hedeflerinize ulaşmanızda büyük kolaylık sağlıyor.