Unknown Royal Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Zor ve beceri gerektiren bir çevrimiçi aksiyon oyunu!

Unknown Royal Battle, mobil cihazlarında online aksiyon oyunu denemek isteyenlerin mutlaka yüklemesi gereken bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, 40 kadar oyuncunun gönderildiği adalarda kıyasıya mücadele etmeye ve hayatta kalmaya çalışacaksınız.

2018 yılının ayak seslerini daha derinden duymaya başladığımız şu günlerde, dünya çapında en çok dikkat çeken oyunlardan birinin PUBG olduğunu söyleyebiliriz. Günümüzün trendi bu oyun olunca, mobil platformlarda da benzerlerini görmeye yavaş yavaş alışıyoruz. Unknown Royal Battle, online aksiyon ve savaş kategorisinde gayet başarılı bir oyun olarak dikkat çekiyor. Üzerinizde hiçbir şey yokken başladığınız oyunda, kendinizi sıfırdan bir hayatta kalma mücadelesinin içinde buluyorsunuz. Savaş sırasında silahların ve mühimmatların nerede olduğunu bulmakta tamamen size kalmış.

Unknown Royal Battle oyununun tamamen ücretsiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Dilerseniz 4 oyuncuya kadar kendi arkadaş çevrenizle de iyi vakit geçirebilirsiniz. Son derece başarılı bir online deneyimi yaşattığından oynamanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Unknown Royal Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
230 MB DOSYA BOYUTU

PUBG benzeri harika bir mobil oyun!

Unknown Royal Battle, günümüzde milyonlarca oyunseverin keyifle oynadığı PUBG benzeri bir online aksiyon oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, yüzbinlerce oyuncu arasından seçilen bir grup ile aynı adaya gönderilecek ve sıfırdan başlayacağınız macerada hayatta kalmaya çalışacaksınız. 

Unknown Royal Battle'da son derece zor bir oyun deneyimi sizleri bekliyor. Çünkü oyuna başladığınızda üzerinizde hiçbir şey olmuyor ve siz iyi mühimmatlar bulmadıkça da açık hedef haline geliyorsunuz. Dolayısıyla bu zor şartlarda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Açıkçası ben mobil platformlarda bu tip oyunlara pek sıcak bakan biri değilim, ancak Unknown Royal Battle oyununda gayet keyifli vakit geçirdiğimi söylemeliyim. Oyun keyfinizin yarıda kesilmemesi için Wi-Fi bağlantısı olan bir yerde oynayın yeter.

Tamamen ücretsiz olan Unknown Royal Battle oyununu sitemizden kolaylıkla indirebilirsiniz. Çevrenizdeki 4 arkadaşınızla birlikte oynayabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Prime

    Battle Prime Android Oyunu İndir: FPS ve TPS türünü sevenler kaçırmasın!
  • Bullet Battle

    Yerli yapım çok oyunculu nişancı oyunu
  • Rules of Battle Royal Online Survival

    Battle Royale oyunu oynamaya hazırlanın.
  • PIXEL'S UNKNOWN BATTLE GROUND

    Piksel görselli battle royale oyunu
  • Rogue Agents

    Counter Strike benzeri online TPS oyunu
  • Mighty Army : World War 2

    2. Dünya Savaşı temalı harika bir TPS oyunu
  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!
  • Knives Out

    PUBG benzeri aksiyon macera oyunu