UNO!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,650 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Popüler kart oyunu mobilde!

UNO!, dünyanın en çok oynanan kart oyunlarından Uno’yu mobilde de oynamak isteyenler için özel sürüm. Amerika’da olduğu kadar ülkemizde de oynanan popüler kart oyununun mobil platforma uyarlanan sürümü her seviyede oyuncuya açık. Uno’nun kurallarını bilen ancak acemi olan oyunculardan Uno kart oyununu çok iyi oynayan oyuncuların herkes, bir araya geliyor.

İster evde ister dışarıda oynayabileceğiniz hızlı çabuk mobil oyunlardan biri UNO!. Klasik kart oyununun mobil cihazlarda oynanabilir sürüme ücretsiz erişmek harika. Yüksek seviyede grafiklere sahip olmadığından her Android telefonda çalışan, akıcı oynanış sunan UNO!, hem yeni başlayanlar hem de süper bilenler için farklı oyun modları sunuyor. Klasik UNO kurallarıyla oynanan hızlı oyundan arkadaşlarınızı davet edip kendi kurallarınızla oynayabileceğiniz oda moduna, bir arkadaşınızla/partnerinizle birlikte 2’ye 2 online oynamaktan harika ödüller kazanacağınız turnuva ve özel etkinliklere birçok online mod sizi bekliyor. Hangi modda oynarsanız oynayın rakipleriniz gerçek oyuncular. Bu arada oyun oynarken sohbet de edebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

UNO!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
269.9 MB DOSYA BOYUTU

En çok oynanan kart oyunlarından UNO!, mobilde!

UNO!, iPhone / iPad cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online kart oyunu. Telefon ya da tabletinizde kart oyunlarına yer veriyorsanız, UNO kurallarını bilen bilmeyen her seviyede oyuncuyu buluşturan bu oyunu oynamanızı isterim. İster UNO kart oyununun kurallarını bilip çok iyi oynamayan biri olun, isterseniz de UNO kart oyununu çok iyi bilen biri olun, farklı oyun modları içeren bu yapımı seveceksiniz.

Dünya genelinde en çok oynanan kart oyunlarından UNO’yu mobilde de oynama düşünceniz varsa UNO!’yu tavsiye ederim. Klasik UNO kurallarıyla oynamanıza izin veren Hızlı Oyun, arkadaşlarınız davet edip kendi kurallarınızla oynayabildiğiniz Oda Modu, bir arkadaşınız ya da sevgilinizle birlikte ikili oynayabildiğiniz 2’ye 2 Mod, sonunda ödül veren Turnuva ve Özel Etkinlikler, büyük oynayıp büyük kazanacağınız ya da her şeyinizi kaybedeceğiniz Meydan Okuma Modu ve daha birçok online mod sizi bekliyor.

UNO! Özellikleri:

  • Klasik UNO oynayın ya da çeşitli yeni kurallar arasından seçim yaparak gerçek zamanlı maçlarda oynayın.
  • Turnuvalar ve etkinliklerde mücadele edin. Ödüller kazanın ve zirveye yerleşin.
  • 2’ye 2 modda birlikte oynamanın gücünü gösterin.
  • Gerçekteki gibi sohbet ederek oynayın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Solitaire Zynga

    Solitaire kağıt oyununu Android telefonunuza indirin, nostalji yaşayın.
  • Solitaire Social: Classic Game

    Klasik Solitaire kart oyununun online oynanabilen sürümü
  • Pişti Club

    Mobildeki en iyi online pişti, blöflü pişpirik oyunu
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • UNO Friends

    UNO Friends, dünya üzerinde en çok sevilen kart oyunlarından biri olan UNO'nun Android cihazlara uyarlanmış versiyonudur.
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Meow Wars

    Kedi kart savaşında doğru kartla oynayın ve gücünüzü gösterin.